Backstage at beckmans. Other perspectives

Jag antar att jag är rätt så dålig på att blogga... kanske inte riktigt min grej det där med daglig uppdatering. Jag råkar dock veta att det finns några små stackare som önskar lite uppdateringar, så jag ska försöka bli lite bättre!
 
I torsdags var det i alla fall 3 visningar på beckmans, och jag gick modell för Supergulliga Annica Lunneskog! Fullt ös medvetslös kan man beskriva det som. Men fruktansvärt roligt var det! Calltime för hår och make var kl 8:00 och sista visningen var väl slut nån gång efter 19 på kvällen. Efter det var det både mingel och efterfest och jag kan ju säga att jag tror att de flesta sov ganska så gott där efter. Jag sov i princip hela fredagen, men det var det lätt värt.
Träffade en himla massa trevliga människor och ser fram emot att få jobba med några av dem igen på onsdag, då det är visning igen på fashion week!
 
Jag tog inga bilder själv, men hittade några fina backstage-bilder på odalisquemagazine.com när jag googlade lite.
Tar mig friheten att lägga upp några här, men kika gärna in på deras sida om ni vill se fler.
Det finns även bilder och annat på Beckmans.se
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New years eve

Jag vet att jag är sjukt seg och dålig på artt uppdatera om något över huvud taget, men bättre sent än aldrig va?!
Glömde min kamera hos en vän på nyårsnatten och har pallrat mig dit för att hämta den först nu.
 
Några vänner till mig hade gjort en jättefin trerättersmiddag med bland annat, fina fördrinkar med bär i, rösvinssås och hemmagjord potatisgratäng. Trevligt värre! Dock glömde jag kameran även här, så det blidde inga bilder.
Bilder blev det dock på fyverkerierna, sedda från söders höjder. Fantastiskt!
Äntligen ett lyckat nyår, det var länge sen.
Inga egopics får ni heller, men jag kan säga så gott som att jag hade på mig mig älskade och supersnygga svarta v-ringhade jumpsuit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0