Solskensdag

I dag har solen strålat! Det gör mig så fantastiskt glad. Det blåste dock ganska kallt, men jag hittade ett ställe med både sol och lä på lunchen och satt där och bara njöt av att faktiiskt känna VÄRME för första gången på länge.
Majoriteten av familjen har åkt till Örebro, bara jag och syrran hemma. Även om jag älskar min familj så är det sååå skönt att få höra tystnaden och lugnet.
Åkte och handlade efter skolan, lagade en god middag, käkade med systra mi, åkte hem till Ida och käkade massa glass och bär, mango och jordgubbar. Nu ska jag gå och lägga mig, det ska bli så skönt! Tack för denna lyckade dag.
 

Jag lyckas..

Kom till en näst intill tom skola i dag. Tydligen hade jag lyckats missa att vi hade studiedag. Började nästan gråta mitt i korridoren, var bara att vända och åka tillbaka. Så jag spenderade alltså min morgon i ca 3 timmars onödig kollektivtrafik. 
 
Nu har jag käkat lunch i sängen, kollat på serier och druckit te. Upptäckte just ett hål i min favoritfilt. 
Hade tänkt gå ner och ta ett varmt bad, försöka koppla bort ljudet av skrikande barn. 
 

Känn dig som hemma

Vaknade med strålande solsken bakom gardinerna, blev för en stund lycklig men gick sedan ut i köket För att ta mig något att äta. Än en gång blev jag bara påmind om hur utanför, ensam och bortglömd man kan känna sig i sin egen familj. Ersatt. Detta inlägg är till dig där ute som funderar på att börja jobba som jourfamilj. Fundera en gång till och tänk lite utanför din egna ram. Tänk på dina egna barn, för Guds skull. Jag är stolt över mina föräldrar i många anseenden, har varit glad att de är just mina många gånger. Det här är dock något jag aldrig aldrig någonsin kommer kunna tacka dem för (Även om just det är vad de inbillar sig). Familjen sägs vara det finaste man har. Tänk på det, det är allt jag vill säga. 
 

Att starta dagen

Vaknade olycklig i dag. Har sovit alldeles för länge tänkte jag, fy på mig. Sen drog jag upp rullgardinegn, blev ännu mer olycklig och tappade dess utom allt hopp för att våren någonsin kommer att komma. Istället för skinande sol och +grader (som vi haft det de senaste dagarna) virvlar snön omkring i minusgraderna. Virvlar långsamt ner från himlen och gör det eviga snötäcket tjockare och tjockare. Jag kan inte tro att detta skulle komma från någon Gud. Vi lever ju i ett helvete 6 månader om året. Nu får det vara nog.
 

RSS 2.0