Just wasting some time of my life

Sov länge i morse efter den kanske stelaste utgången hittills. Kanske berodde det på att jag var ganska otagg redan från början, jag har hur som helst aldrig kännt mig så malplacerad..
Hala stället kändes mest som nån fjortis-fylle-fest. Själv var jag nykter och den kalla ensamma promenaden sista biten hem var nog höjdpunkten på kvällen.
 
Har i alla fall inte gjort ett skit på hela helgen. Mest slösat bort dagarna som på löpande band. Slängt bort värdefull tid där jag kunde gjort nån nytta.
Har egentligen massa saker jag verkligen borde ta tag i och göra men jag finner liksom ingen ro att göra det. Vet inte vart jag ska börja, så jag skiter i det helt enkelt. Lär inte av Lina Tivemark.
 
Fy, jag får nästan ångest. Tänk på alla dessa timmar, dagar, veckor, år(?) som man har SLÖSAT bort av sitt liv. Inte gjort ett skit, bara suttit på röven och "filosoferat". Kunde ju lika gärna bara röka på en massa och dö i förtid... Så känns det. SKÄRPNING!!!
 
Sitter i all afall och skirver till tonerna av The Beatles. Såg just klart en dokumentär om Beatles med min far och nu måste vi ju så klart bara spela beatles. Haha, sköna grabbar det där!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0