På upptäcktsfärd i min stad

Man bor i en stad som man går igenom, förbi och runt. Men hur ofta går man verkligen I staden, ser den och upptäcker den. Hur många gånger har man inte vandrat Drottningatan fram och tillbaka? Hur många gånger har man inte missat hur mycket som helst?!
I går bestämde i alla fall jag och en klasskompis oss för att turista lite i Stockholm. Gå åt motsatta håll mot vad man brukar, gå in i de små butiker man ALLTID går förbi, stanna upp och njuta av utsikten. Detta gjorde vi. Och oj va mycket roligare detta var än än vanlig shoppingrunda. På samma gata!
Vi hittade flera små butiker med awesome klänningar, provade nästan alla vi hittade, upptäckte ett schysst kebabställe, kollade på muffins vi önskar att vi i stället hade ätit, hittade en stor godisbutik och fick andra turister att nästan kissa i byxorna av garv (en annan historia).
 
En välbehövlig paus i vardagen. Spontana händelser är alltid bäst.
 
I dag var jag ledig men åkte i alla fall in till stan och satte mig på ett kaffé tillsammans med en klasskamrat och fick lite plugg gjort. Ungefär andra gången jag faktiskt pluggar den här terminen. Mycket trevligt må jag säga.
Åkte sen hem, slängde i mig lite käk och drog sedan vidare hem till ida och käkade massor av glass och hallonpaj.

Nu är det väldigt stjärnklart och väldigt otroligt vackert ute, dock är jag sinnessjukt trött och det ska bli skönt att kasta sig på sängen!
 
Summa summarium är väl att denna vecka än då länge har varit ganska bra faktiskt! Kul
 

Kommentarer
Postat av: Niclas

Fy va kul att du haft en så bra vecka! :D

2012-11-08 @ 23:16:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0