Långsamma dagar

Jag är hemma idag också, fortfarande förkyld. Det känns ju sådär lagom bra att smitta ner en massa redan sjuka människor på sjukhuset. Dock tror jag att jag bara MÅSTE hitta på något annat att göra i dag. I går höll jag på att hoppa ur skinnet av tristess och rastlöshet.
Jag käkade ordentlig frukost, ritade den stund (tills jag blev så frustrerad att jag ville skrika åt pappret), kollade en snutt på en film, lyssnade på musik, tog ett varmt bad, duschade, lagade mat och drömde mig bort bland tusentals bilder på Eli Saab-klänningar och intalade mig själv att en dag, en vacker dag är det jag som har en sån klänning! Men ingenting kan råda bot på dessa tråååå kiga och lååångsamma dagar. Tog i alla fall en sväng upp till Ida på kvällen och drack te och käkade glass. det var trevligt.
 
Nu har jag käkat en lång frukost framför morgonsoffan och kikat ut på solen. Ser ut att bli en fin dag! Jag ska väl  klä på mig och sen gå ut med hunden, få lite frisk luft och hoppas att hostan inte blir värre. Minns förra hösten när jag fick brutal hosta i flera månader... Jag ska inte låta detta ske igen!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: unga fröken karlssons Esteterier

Måste bara säga att din header är hur fin som helst!

Svar: Tack så mycket! och det samma :)
Lina Tivemark

2012-11-24 @ 17:31:44
URL: http://www.esteterier.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0