Skön kväll

I dag är det söndag, men för mig känns det som måndag. Jag har varit och jobbat i dag och skulle ha slutat kl 4, men jag fick gå tidigare :)
Nu har jag bara suttit och tagit det lugnt hela kvällen... haha jag skulle väl behövt gjort en massa saker, men det var så skönt att bara slappa en stund :)
Å jag vill shoppa. Jag vill shoppa i en fin second hand i Berlin. Å jag längtar tillbaka!


Whatever I do, I'm doing it wrong

Jag dissade både mina kompisar och en fest (ja och så ska jag ju upp och jobba...) för att vara med familjen för en gångs skull. Nu när m&m är här också så tänkte jag att det kunda vara mysigt att umgås lite med dom liksom.
Men icke sa nicke. Så fort man ska göra något med familjen så slutar det i katastrof. Jag antar att det är mitt eget fel eller nåt... men ändå så är det inte så kul precis.
Allt jag gör blir bara fel. 
Sov gott antar jag.


söndagsångest

ja i dag är det ju lördag, men jag har värsta söndagsångesten... För jag ska ju upp vid 6 i morgon och jobba. Jättekul.
Man jag har i alla fall haf trevligt i dag :) Jag började dagen med att äta en talrik fil och världens godaste musli. Haha jag vet... kanske inte låter jättegott, men jag älskar det! :)
Sen åkte jag till Sebbe och vi åkte till affären och apoteket och köpte lite saker, sen åkte vi tillbaka och så bakade jag Scones åt folket! :D haha det blev skitmycket, jag gjorde på 16 dl mjöl...

Alltså vissa människor vet verkligen hur man lyssnar. Inte bara hur man hör. Det är faktiskt väldigt stor skillnad! Om man verkligen lyssnar på musiken man hör så blir den helt plötsligt 100 gånger bättre! :) Man hör varenda instrument, varenda beat, varje stämma, alla stråkinstrument´. ALLT.

Men nu är jag hemma igen för att min mormor och morfar är här. Tänkte att jag skulle ta mig lite tid att umgår med dom. Men nu har jag ändå gått ner för att alla barn och hundar var typ helt hysteriska kändes det som... haha iblend klarara jag bara inte av att vara med familjen.

Jag blev också bjuden på fest av en vän, me jag kan så klart inte gå eftersom jag jobbar i morgon! Bajs. :(
Men men ... livet går vidare ;)


Jag överlevde även detta

Nu har jag varit hos frisören och klippt mig. Det behövdel verkligen! Hon klippte ganska så mycket och i vanliga fall så skulle jag väl typ gråta. Men nej, inte i dag. Jag blev jättenöjd :)
Emelie kom och var där när jag klippte mig, som stöd. Så skönt att ha någon man känner att prata med under tiden :)

Haha och i dag har jag än en gång fått höra att jag ser ur som Dakota Fanning. ja fast längre då förståss.


frisööööööör?

Okej, jag vet att jag måste gå till frissan I DAG för om jag inte gör det nu, då kommer jag aldrig att gör det. Men vilken??? Helst någon med dropin för det är ju inte säkert att de hr tider annars. Jag skulle till Björn Axens academy hade jag tänkt, men de svarar inte i telefonen! :( Just nu sitter jag här och skrivet jättefort och stressat och jag vet inte vad jag ska göra! MÅSTE. Jag vet att det finns en frisörsalong som jag har gått tilll förut, nära här i märsta. Me var äl helt ok men ganska så dyrt... Inte värt pengarna kanske. e var lite dåliga på att lyssna hur man ville ha det. "nej men jag tror att det här blir bättre..." typ.
Hjälp mig! Vet du någon bra frisörsalong som inte ligger 70 mil här ifrån??????
panik!

Stockholm södra ♥

Just nu har jag "Stockholm södra ♥" skrivet på nyckelbenet. Å jag gillar det :) Men men... det var inte det som jag skulle skriva om... Men vad var det då? Nej nu har jag totalt glömt bort mig!
Jag har i alla fall precis varit hos Ida och i morgon så ska jag åka till frissan. Men jag vågar inte åka ensam! :O Haha jag vet... jättetöntigt, men jag behöver någon som säger att det ser bra ut. Får typ alltid ångest när jag har varit hos frisören! De klipper ju alltid så mycket...


Så jag griper tag i vita blad.

Jag har gått så långt
Nästan blivit van
Historian upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som gått vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag
I vita blad

Ja så var det ju grejen med den här boken också... Den som jag började skriva på förut när jag pendlade en timme varje dag.
Men det känns som att insperationen tog slut när tågresorna tog slut.
Texten försvann med tåget.
Jag har bestämt mig för att skriva om hela boken förutom början. Japapp... så var det med det. Kommer helt enketlt ta ett bra tag innna den blir färdig. OM den blir färdig. Man ska ju ha tid och ork att skriva också.

Men nu så ska jag baka lite bröd eller scones eller nåt som jag ska ta med till min kära vän Ida i kväll :)

Solen skiner igen

Jag vaknade nyss (eller typ klockan 10) och såg att solen skiner! Jag har tydligen ont i halsen i dag, men jag vill ändå bara le pga solen :) Å va glad jag blir!
Nu tror jag att jag ska ta och tappa upp ett varmt bad. För även om solekn skiner så är det rätt så kallt. :P

Nu är allt jag väntar på att våren ska komma.


Att kämpa (mot en mardröm)

Att kämpa för livet i det verkliga livet är en sak. Du kan bedöma riskerna, skadorna och chanserna att överleva. Känslomässigt eller fysiskt. Du vet ungefär hur snabbt du kan pringa, hur långt du kan sprina, hur mycket kraft du skulle kunna ha i slagen om du skulle bli tvungen att använda knytnävarna och du vet till viss det hur stor skada du skulle kunna göra, eller få.
Du kan till viss del bedöma hur lågt du har sjunkit och i hur stort behov du är av någon annan. Innan du sjunker ännu lägre ner i kvicksanden som du trodde att du hade nått botten på.
Helt enkelt så är du medveten om vad som pågår och du kan påverka de flesta av dina beslut och rörelser med egen vilja.

Att kämpa i en dröm är något annat. Du är medvetan om vad som pågår och du tror att det är på riktigt. Du känner paniken och rädslan växa sig allt starkare för varje sekund... minut... eller har det gått en timme? Du försöker springa och det gör du, men fötterna har lisom inget fäste och det känns som att du bara trampar i luften. Men ändå kommer du framåt. Långsamt springer du mot någor okänt mål som inte finns och långsamt inser du att det går just det, för långsamt. Innan du hinner vända dig om för att konfrontera det som är bakom dig har det redan hunnit ifatt och när du höjer din knutna näve för att slå tillbaka finns där ingan kraft. Du kan slå och slå men det gör ingen skillnad. Allt är så suddigt, men ändå så klart. Du kan inbilla dig att du kommer att överleva men snart vaknar du med ett ryck.
Det var en dröm.
En dröm som hade kännts så verklig, men ändå så kraftlös.

Att kämpa mot en dröm är en tredje sak.
När du vaknar så är du glad att du är vaken, att allt är som det ska. Du kanske kollar på klockan och ser att den bara är fyra. Skönt, du kan somna om. Men när du stänger ögonen, om så bara för en sekund, så är det där igen. Mannen som jagade dig i dina drömmar eller den svarta tomheten som får paniken att stegra.
Inte lika tydligt som innan, men o så mycket mera verkligt.  
Du öppnar ögonen igen och det är som bortblåst.
Du sträcker på dig, spärra upp ögonen, försäkrar dig om att när du stänger ögonen så ska du somna gott.
Men sen är det där igen.
Nu ligger du där, har svårt att hålla ögonen öppna men är livrädd för att stänga dem.
Detta är att kämpa MOT en mardröm. Något som det vet bara är i ditt huvud. Något som du vet är så overkligt som det kan bli. Men det är något du är livrädd för.
Det är något JAG är livrädd för.Haha, jag hoppas att du orkade läsa. Fråga inte varför jag skrev det, för jag vet inte. Kanske var det för att det var det som händ mig i natt som så många andra nätter. Kanske är det för att jag har sovmorgon i morgon. Jag vet inte ;P

När blev klockan mycket?

Jag har haft en sån bra dag i dag! :D Jag har umgåtts med min kära barndomsvän Gaberiella och sen träffade jag en massa andra härliga vänner :) På kvällen så åkte vi hem till fam Eurell och lagade tacos och pratade om allt möjligt :) Härligt med en Mysig söndagskväll med goa vänner :)
Nu är jag hemma, men jag är ledig i morgon så jag har inte bråttom att gå och läggga mig. Trotts det så längtar jag efer att gå upp i morgon bitti. Det kanske låter konsigt, men det kanske är för att jag har varit så glad och på så bra humör hela dagen? det känns inte som att det är ofta det är så! Inga mardrömmar i natt heller!!
Så i morgon bitti när jag vaknar så ska jag gå raka vägen till duschen, duscha och göra mig i orning. Sen kommer jag för hoppningsvis att se SOLEN och ha en lika bra dag då som jag hade i dag :)
Och just det ja! Jag är fett glad för att jag har fått flera stycken komplimanger i dag :) haha jag lovar att jag uppskattar en komplimang lika mycket som rosor!


10 små fakta

  1. Jag älskar att baka fina bakelser och att måla tavlor.
  2. Jag är nog väldigt estetisk av mig, men vill inte riktigt rekänna det...
  3. Jag älskar att gå hem på kvällarna, men jag är rädd för vargar.
  4. Jag önskar att jag var en ballerina!
  5. Jag älskar att ha djupa samtal, men jag kan tycka att det är lika skönt att bara sitta tyst. (med risk för att den andra personen tycker att det är awkward..)
  6. Jag kan om jag vill! Med andra ord är jag väldigt envis.
  7. Jag älskra både actionfilmer & snabba bilar och SHOPPING och fika med tjejkompisarna.
  8. Just nu är jag lycklig och jag vet inte varför.
  9. Jag uppskattar komplimanger lika mycket som rosor!
  10. Jag älskar att duscha :)

 


18årsfest :)

Nu kom jag hem för en kvart sen och det är så underbrt skönt att ha tvättat bort sminket, släppt ut håret och tagit av sig utklädningskläderna! Och klockan är bara kvart över 12! Skönt at inte komma hem så sent i bland.
Jag har varit på 18årskalas och det var maskerad! :) Det är så sjukt roligt att klä ut sig! Ja, jag tycker fortfarande det.
Jag klädde ut mig till Dakota Fanning - Jane i Twilight. Haha jag var ,est lik min karaktär, men Victoria vann priset för finaste utklädnad och det förstår jag verkligen - hon hade sim mammas bröloppsklänning på sig! :) Jättevacker! :D
Nu ska jag väl gå o lägga mig antar jag... I alla fall om en stund.
Det finns ingen skönare kännsla än att gå och lägga sig med nyrakade ben! :)

I morgon blir det barnkalas här hemma... Underbart. Jag kommer alltså att vakna till ljudet av 10 000 småungar i huset. Men men, jag har väl också varit liten och haft jobbiga barnkalas ;)
Grattis lille Oliver till de fyra åren! :D


Kvinnan som talar med rådjur

Alldeles nyss var jag på väg hem från en kompis och gick över skogen. Helt plötsligt kom det ett rådjur från ingenstans och hoppad ut ur skogen aldeles framför mig! :O Fett cooolt :) Den var så sjukt gullig och den bara stod där! Jag stannade och började prata med den, och den sprand inte iväg. Så gullig så jag dör!
Tillstut bestämde jag mig för att gå, där kunde jag ju inte stå hela dan.
Men men en härlig upplevelse var det i alla fall :) Inte ofta men får snacka med ett rådjur bara så där ;)


Bara pinsamt

Jag har en blogg som jag inte bloggar i längre, men jag har inte tagit bort den: http:/minsmyckesblogg.blogg.se och av nån slumpartad anlednig så gick jag bara in på den för att se om någon hade kommenterat, för jag vet att den har en del besökare fast att jag inte skrive där längre. Haha jag har inte kollat bloggen på flera månader!
Så jag fick en liiiten chockad när jag läste den här kommentaren som någon hade skrivit till ett inlägg om att jag ville ha en one piece jump in... Så här hade någon kallad Rasmus skrivit:

"den är fin skulle perfekt på en brud som har två kilo i ansiktet och är en hora så om du inte vill vara en köp den inte din slampa"
( Länk till inlägget )

För det första så är vet jag inte om jag kan kalla det där för svenska och sen så undrar jag vad han egentligen vill få fram? Att alla som har en one piece är en hora och har 2 kilo i ansiktet? Och så tror jag att han försökte kalla mig för slampa?
Och då är min fråga: Vad i hela friden har jag gjort mot honom? Finns så sjuka människor här i världen... Fattar inte att folk kan skriva så helt utan anledning. SJUK!
Ja och så en sak till: Hans hemsida heter tydligen www.fitta.se

Säger bara det, det finns sjuka människor här i världen.
Nu vet ni.

close to a breakdown

Jag fattar inte hur allt kan bli så fel!!!
Jag har stått i köket HELA DAGEN och kämpat för att baka något fint till min kära väns 18årsfest som är i morgon! Och jag brukar ALDRIG misslyckats. Aldrig.
Men i dag så har jag misslyckats totalt. Först så gjorde jag fel med hela smeten så det var bara att kasta hela alltihop. Pappa räddade mig och åkte ner till affären och köpte nya ingredienser, men inte heller denna gången blev det bra :( Allt bara föll ihop, liksom jag när jag fick se resultatet! AH! Jag klarar inte av att se på det! mer än 5 tmmars arbete åt skogen!!!
Jag ger upp.  Jag är inte ens frisk än och så försöker jag mig på att göra något fint som hon skulle uppskattat. Men nej, det gick helt åt pipsvängen!
Fy, jag käner mig som värsta PMS barnet. Antar att det blir så när man inte är frisk i kroppen. I alla fall jag blir skitlätt irriterad när jag är sjuk.
BAJS på hela världen :(
Jag vill gråta.


KreaivaLina

Allså jag känner mig så sjukt kreativ i dag! I går kväll satt jag och kollade på en massa smink och håruppsättningsvideos på youtube och jag fick så sjult mycket inspiration! Jag vill bara sminka och sätta upp håret på folk och jag längtar tills i morgon då jag ska klä ut mig! :)
Just nu så tror jag att jag ska ta och hoppa in i duschen och sen så ska jag baka! :) Å jag älskar att baka också. Vad gör man liksom när man är för sjuk för att gå till jobbet men för frisk för att bara sitta still? Haha man blir ju sjukt rastlös.


Teckning - I'm so free?

Här är den senaste bilden jag har ritat. Här kommer den som utlovat!
Älskade känslan i orginalbilden och jag tycker att jag lyckats klottra ner den ganska så bra i alla fall :)Sjuk!

I dag är jag hemma och är sjuk. Jag vaknade av mitt eget skrik i morse... typ. Alltså jag hade sovit så hårt att jag inte hört att min väckarklocka hade ringt var femte minut i mer än en hel timme! så jag hörde inte heller när min lillasyster kom in för att väcka mig. Jag skulle ha jobbat 12:00-21:00 i dag, så jag hade ställt klockan på 10. Moa kom in och väckte mig klockan kvart över 11 och jag blev så sjukt rädd! När jag äntligen öppnade ögonen så är det första jag ser att en människa står lutad mot min säng och glor på mig :O Så jag hoppade högt (hur man nu kan göra det när man ligger ner) och skrek rakt ut! Haha jag tror jag lyckade skrämma Moa också ;)
Men sen fick jag pank när hon sa vad klockan var. Jag hade försovit mig en hel timme...
Fast när jag märkte att jag nästan inte kunde andas och lät som nåt stackars målbrottsoffer med basröst när jag försökte prata så var det bara att ringa och säga att jag var sjuk. Så det kan gå.
Men nu sitter jag har och har skittråkigt och snyter mig var tredje minut. Haha sjukt blek är jag också! Som en porslinsdocka typ.

Jag hoppas bara för allt i värden att jag är frisk på lördag! För då ska jag på min kompis 18årsfest! Maskerad och allt! JAG KAN INTE VARA SJUK!!! :(

Föresten! Vem ska jag vara??? Det står mellan Jane (i twilight) och Alice i underlandet :)
VEM???


Elller

?!


Macarons!

Förra veckan så bakade jag sånna här Macarons! och jag lovade ju att lägg upp bilder på hur det blev... Så här kommer de! Tillängnade (Emelie Lindberg)

De blev lite spruckna, för jag lät don inte vila tillräckligt länge... men det smakade MUMS!! :D
(bilderna är tagna med mobilkamera... haha inte världens bästa kvalitet!)
Färdiiiiig!

Nu är jag äntligen fördig med den senaste teckningen! Men eftersom att jag inte har någon kamera just nu så kan jag inte visa någon bild :( Men jag ska försöka skanna in bilden i datorn i morgon (om jag hinner... jag slutar 21:00.) så att ni kan få se den! Jag blev faktiskt riktigt nöjd! en av de bästa bilderna jag har gjort tror jag  :D
Det här är i allafall bilden som jag har ritat av:
(jag har gjort hela bilden i svartvitt (blyerts) men "ögonbindeln i blå/turkos ) Blev faktiskt bättre än förväntat :)


Ny dag

Jag vaknade i natt av att jag inte kunde andas. Är med andra ord väldigt förkyld. Inte så värst roligt med tanke på att jag har mycket att göra. Men jag ska i alla fall ta och släpa mig iväg till praktiken efter att jag har druckit en kopp the och gått ut med hunden. Så får det bli. Jag kanske inte orkar va kvar tills 21, men det kändes så fåningt att stanna hemma ;P
Å föresten! Jag hittade Typ 1000 prinsessklänningar för UNDER 100 kronor! :O Men tydligen har man inte rätten att klä ut mig när amn är "stor" För alla fanns bara i barnstorlekar :( BUHU MITT HJÄRTA GRÅTER!
Vad ska jag nu vara på maskeraden?????
Någon som har en vit päls du vill bli av med eller låna ut??? :D Jag kan inte köpa den jättedyrt, men en liten peng i alla fall ;)

Detta gjorde föresten hela min dag! Jag kommer leva på det och tänk på det när jag är på jobbet och kämpar i dag :)
Så här fick jag en kommentar:
Asså Lina!! Du ger mig såå mycket uppmuntran och kärlek. Jag vill gråta av glädje! Jag älskar dig!!! Älskar att prata och umgås med dig. PUSS

Nu vill JAG gråta av glädje


hihi, en liten förkyld bild ;)

Gräddkrig

Nu har jag kommit hem och jag kan bara säga så här: Grädde stinker. Särskillt när Människor har fullt av det i håret och i ansiktet och när man kan se det på alla väggar och golv. Okej, särskillt golv. Nicis födelsedag slutade i gräddkrig 5 minuter innan hon skulle till sin farmor... HAHA! Stackars tjej... men kul var det ändå. En annan som råkde riktigt illa ut var en viss emma :P Grattis :)
I morgon börjar jag 2 och går till 9 vilket innebär sovmorgon :) och eftersom att jag inte orkar kolla på tv, så ska jag rita klart ett porträtt nu. I alla fall fortsäta på det :)


Superslitentjej

Alltså jag fattar verkligen inte hur folk kan jobb skift! Man får ju inga som helst rutiner i livet :O
Jag känner mig fett sliten. Ont i fötterna och i ryggen så att det skriker om det, och innan den här veckan är slut så kommer jag ha tvättat sönder mina händer. Hygienen i första hand.
I dag jobbade jag 07:30-16:00  och i morgon jobbar jag 14:00-21:00. Suck.

Men nu så ska jag ta mig en kopp latte och sen så bär det av för att fira min kära vän som fyller år i dag :)
Grattis Nici på födelsedagen :)


Måndagsbarn

I dag har jag varit ledig :) Så jag och mamma tog bilen och drog på en liten shoppingrunda! :) Själv så fyndade jag en transparent svart skjorta för bara 50 kr! :O Snacka om att jag blev lycklig! :D Och så har jag köpt fodelsedagspresent åt min kära Bella som just fyllt 18 :)
Skön dag helt enkelt och nu så sitter jag och kollar på rum för en stjärna. Nått nytt inredningsprigram på kanal 3. Verkar mysigt. Men jag funderar på att gå och lägga mig och hoppas på att huvudvärken vill släppa så att jag kan få mig en god natts sömn ( för en gångs skull ) eftersom att jag ska upp klockan 6 i morgon bitti för att traska iväg till praktiken. Önska mig lycka till med ännu en vecka i livet :)
SOV GOTT alla goa :)


Solsidan

Nu har jag kommit hem och ätit chili con carne som Laura har gjort. Det var faktiskt gott fast att hon hade lyckatts bränna riset :) alla gör vi väl små misstag liksom ;P

Men nu så ska jag göra mig en kopp The och mysa ner mig i soffan och titta på det nya avsnitttet av solsidan :)
Mysig hemmasöndag :)


Mardrömmar

I går så träffade jag en av mina kära vänner och vi tig det bara lugnt, drack en latte och pratade om livet. Jättemysigt :) 
Sen gick jag till en avskedsfest för en vän som ska flytt till Australien. Jag hade bakat små rosa macarons och de verkade uppskattas ;)
(jag ska lägga upp bilder enare i dag om jag hinner!)


När Jag kom hem så somnade jag gott, men vaknade med en massa mardrömsbilder i huvudet. IGEN! Typ 5 mardrömmar på en natt :O Okej kanske 4... Det är svårt och veta vad som hör till vad i bland.
Jag är så sjukt trött på dessa mardrömmar! Och så säger de flesta andra "jag har inte drömt mardrömmar sen jag var typ tre år!" Jo men grattis för det då.
Men jag gör det fortfarande i alla fall och jag har börjat lessna totalt. Jag lär ju tillslut bli typ psykiskt sjuk? Det kan ju inte vara nyttigt att hela tiden veta att när jag somnar så glider jag omedvetet in i nåt slags mardrömsland som är omöjligt att vakna upp ifrån innan det redan är för sent. Och så vaknar men med ett ryck och inser att det bara var en dröm. Men bilderna sitter kvar på närhinnan, och fastän de är lite suddiga så är det faktisk väldigt obehaglit.
Det värsta är när man har en dröm i en dröm. Någon som sett inseption? Typ så kan det vara ibland.

Bajas på allat! Men nu ska jag klä på mig (typ alldeles för sent) och sen ska jag väl försöka göra något av den här dagen också.

Ha det så gött :)

Inspirationsbilder för (om) dagen

längtar efter sommaren...


Jag håller inte med ett dugg när en del säger att en kille inte kan vara vacker. Snygg och sexig är det enda som existerar... Nej jag säger bara det: Vacker.


Ibland så önskar jag verkligen att min mamma hade tvingat mig att dansa balett när jag var liten...


Jag ska baka! Inte för att jag tror att jag kommer att hinna i dag, men nån dag så ska jag baka såna här macaroner! (eller hur säger man... macarons?)
Jag vill resa här ifrån! Jag har tröttnat på att gå i skola, träna och bo inom mindre än 2 km avstånd! När ska jag någonsin ha tid att lämna denna lilla förort? Jag känner min instängd.


Den här staden är död låt oss måla den röd, låt oss måla den blå. Vi är bättre än grå.


Släpp mig fri.

Nightmares

Sometimes I think that my whole life is a nightmare. But sometimes, when I wake up after a long night, I understand that it could be worse and that I really should be happy for what my life is today.


Annorlunda julplundring

Jag hade tänkt pröva mig på att plundra den årliga pepparkakshusplundringen lite annorlunda i år... så jag lånade pappas pistol igen och satte ut det stackars fördömda rosa pepparkakshuset i snön... Olyckligtvis så blev det mest en massa hål rakt igenom. Men skumtontarna (som var vakter utanför) hade blivit så stelfrusna att de splitrades i tusen bitar! HAHAHAHAHAHA! Jag måste va sjuk i huvet... typ.
Men kul var det ;D


så ***** värt...

Går upp klockan 06:30

Kommer till skolan klockan 08:15

Kollar på nån lite halvflummig film på etiken

har håltimme på engelskan

lunch

har datakunskap. MEN Ingen har gjort vad de ska förutom typ jag och en tjej till, så vi 2 får håltimme igen. Vi kan ju tydligen inte fortsätta därför att nästan hela klassen inte har gjort klart de saker som skulle varit klart för MER än en månad sen. Alla ska ju få en andra chans... Men tio chanser?

Sen har vi medicinsk grunkurs och sen ska jag dra till gymmet.
Det känns ju så väldigt värt att man gick till skolan i morse. Är så sjukt trött på allt det här. Och JA jag börjar bli lite trött på att INGEN NÅGONSIN kan hålla en dedline. Vi som gör det blir ju ATTLTID lidande! Fick just veta att jag är en av de får som fick godkännt i datakunskap.

JAG ÄR SÅ BAJSTRÖTT PÅ LIVET JUST NU! MEN JAG VILL INTE VARA EN NEGATIV KÄRRING!


Pepparkakshus

Jag kunde inte bestämma mig för vad jag skulle ha för rubrik... Så det fick bli det som det blev ;P HAHA!

I fredags så packade vi in hela stora tjocka familjen + ett par till i den stora bilen, satte på takboxen och körde mot den lilla hålan fjugesta utanför Örebro. Det tar ca 2-3 timmar att åka dit och jag är tacksam över att småungarna sov åt minstånne en liten del av resan.
Jag är så glad över att va hemma igen. Fick behärska mig ordentligt för att inte skrika högt och slå någon i bilen på vägen hem.
Men jag har faktiskt haft det ganska bra där i alla fall. Umgåtts med släkten och träffat människor jag inte har träffat på länge. Jag har varit med familjen för en gångs skull i stället för at stanna hemma som vanligt.
Jag har till och med åkt pulka i nån jättestor backe med pappa och Diana! Haha det var typ 100 år sen man åkte pulka med farsan liksom! :)
Jag har inte varit inne på internett på hela helgen och därför inte heller bloggat.
Jag har spelat poker med Mormor och träffat mina kära kusiner. Och så kom Victor och åt middag med oss på fredagskvällen.

Men nu är helgen slut och i moron är det tillbaks till sklan igen :( jag kan inte säga att jag längtar efter morgondagen, men i morgon ska jag i alla fall skjuta sönder mitt pepparkakshus och så uppteckte jag just att jag har 12 chokladbitar kvar i chokladkalendern. Men de får vänta tills i morgon, för jag är fortfarande lita åksjuk känner jag.

Jag älskar att vara ute på landet några dagar i bland för att liksom komma bort från allt. Men jag är i alla fall väldigt glad över att vara tillbaka i storstaden ;)
Sov gott! :)


Himlen är vit

Jag gick just hem från en kompis och såg att himlen är alldeles vit! :O Och det är så ljust ute... Hur kana detta vara möjligt? Okej, det finns gatlampor. Men även där inte de lös så såg man klart och tydligt! Det är som att klockan skulle vara halv 2 på natten mitt i sommaren och inte på vintern!
Coolt i alla fall ;) Det var bara det jag hade att säga för tillfället. Nu ska jag sova. God natt :D

En miljon på banken men ingenting att leva för.

Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser.
Hur små saker blir stora på nära håll.
Det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer.
Är det här allt, tror jag nog att jag vänder om.

Igår var jag högst upp. Imorgon är jag nedanför.
Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd.
Jag vill känna mer, Se mer än jag ser. Något kommer brännas ned.
En miljon på banken men ingenting att leva för.


Snöstorm

I dag ställde jag klockan på 11. Haha jag fick nästan dåligt samvete över att jag hade svårt att gå upp! Jags kulle lika gärna ha kunnat somna om i flera timmar.
Jag åt frukost och fick syn på ett resept på Italiensk glass! tror att jag ska göra en :) Fast den måste förståss stå i frysen i 4 timmar...
Och sen var det en sak till! ........... 2 av mina kära bekanta gjorde just deras förhålande offentligt! Haha som vi alla har väntat i tystnad på denna dag ;D GRATTIS :)

Nu så väntar jag bara på att Fridah ska komma hit. Hoppas att hon kommer fram i dag i alla fall trotts snöstormen... <3 Miss you my älskipääälski! :)
Tror jag ska göra lite glass så länge ;)


Fågelkvitter och spöregn

Jag längtar så efter att kunna höra fåglarna kvittra och att kunna få sitta under att plasttak när det spöregnar och inte kunna höra något annat än det våldsamma smattret ovanför. Jag saknar sommaren. Jag ska göra allt för att överleva dessa månader som är kvar av grå snö och kyla.
Jag kan också LOVA att när jag ser den första blomknoppen och när det är över 5 plusgrader så kommer att skrika ett vårskrik av lycka som kommer att höras flera kilometer.
Än så länge är det bara att försöka hänga sig kvar i den grå verkligheten och klä sig med tjocka tröjor och srumpbyxor under jeansen.

Den här staden är död, låt oss måla den röd, låt oss måla den blå. Det får bli vad det blir.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! Just nu när jag höll på att skriva det här så kommer mamma in med en försenad julklapp!!! :D Gissa vad det var?? :)
en palett med 88 st ögonskuggor och 7 st smiknpenslar från M.A.C professional makeup! :D
Nu blev jag lycklig och känner att jag kan överleva minst ett par veckor till! ;D
TACK MAMMA OCH PAPPA!


Daniel Adams-Ray

Tiden går aldeles för fort och jag sitter här, klockan kvart över 1 på förmidagen och äter frukost, lyssnar på ny musik (ny för mig), längtar efter våren, njuter över att det bara är jag och hunden hemma och får lite ångest över hur fort tiden går. Snart är lovet slut.
Färgen flagnar på fasaden...

Hur ska det bli???
När ska det bli???
Vad ska det bli???
Kommer det att bli???


Lite om mig

För er som inte känner mig så tänte jag berätt lite om mig själv, så att ni liksom vet vems blogg ni läser ;)

Jag älskar: Sommaren, solen, värme, KLÄDER.
Jag hatar: När det är alldeles för många minusgrader ute alldeles för länge...
Jag ska (inom snar framtid): Göra ett modellportfolio :) , gå "minilumpen" med marinen, försvarasmakterna.
Jag vill bli "när jag blir stor": Polis, marinsoldat, akutläkare, rallyförare eller makeup-artist!
Jag vill ha/längtar efter: Sommar, mer fin kläder att fylla min aldeles för lilla garderob med... En walk-in-closet.
Jag är rädd för: Vargar, cancer, trånga utrymmen och höga höjder.
Jag vill göra inna jag dör: Tågluffa, se världen, bli kär, skaffa familj.

Hm... I övrigt bor jag med min smått galna familj som går mig på nerverna, pluggar till undersköterska på ovårdnadsprogrammet, övningskör, har en hund, älskar julmust och skumtomtar, jag är blond, har väldigt blå ögon, skostorlek 37, jag är 174 ca lång, min favoritfärg är bland andra rosa, jag älskar actionfilmer och nabba fordon, en del kallar mig manlig och en del tycker att jag är den kvinligaste kvinnan som finns... HAHA!
Jag hittade en rolig lista att fylla i! :) 

Nämn något som gjorde dig glad igår: När jag fick min vilja igenom ocg fick hura en film som visade sig vara... inte alls vad jag tordde. HAHA!

Vad gjorde du kl 08 imorse: SOV!

Vad gjorde du för 15 min sedan: Skrev på facebook...

Det sista du sa högt: Jag gör det nu!

Det senaste någon sa till dig: Fixar du det eller?

Vad har du druckit idag: Alldeles för lite... Vatten, mjölk, zeunerts.

Vad var det senaste du åt: cheeseburgare. Nej vänta, jag åt en chokladpralin nyss!

Vad var det senaste du köpte: Öh... Cheeseburgare.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit.

Vad är det för väder hos dig nu: 12 minusgrader men det snörar som tur var inte!

Godaste glassmaken: Den där var inte rättvis! päron...hallon...mint!...bayilis... AHhhh! Jag vet inte.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag tror att mn kn bli intresserad vid första ögonkastet men att kärlek är något som måste växa fram.

Sover du tungt: I bland, men inte oftast.

Drömmer du mardrömmar: JA! Hu ja... Nästan varje natt...

Trivs du med ditt jobb: just nu pluggar jag bara

Favoritklädsel: SVÅRT! Det beror på var jkag känner för och vilket tilfället är tror jag ;)

Favoritlåt just nu: Bara gud vet! Haha ;P

Vad ser du om du tittar till höger: Hundens tomma säng och jag undrar vart han hat tagit vägen.

Vad gör dig glad just nu: Ett gott råd skulle behövas.

Vad ska du göra härnäst: Gå och lägga mig tror jag.

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Trött

Favoritgodis: Just nu, skumtomtar

Kläder just nu: Svarta underkläder, rosa tjocksockar med grisar på haha!, jeans och en jättemysig hemstickad tjocktröja som jag ÄLSKAR!

Sommarplaner:? Jag ska gå "värnplikt" och kanske åka utomlands med familjen.

Hur många kuddar sover du med: 2

Spelar du något instrument: Jag spelar lite piano, men lär mig allt utantill. Kör på kännsla för jag lärde mig aldrig att läs noter.

Morgon eller nattmänniska: Natt!

Vad är viktigast för dig: Att jag har haft kul och gjort något vettigt med mitt liv innan jag dör!

Är du kittlig: O JA!

Snarkar du: Hoppas inte det...


Drömmer mig bort

Jag sitter och minns alla dessa gånger då man sitter alldeles för nära kanten ute på nån klippkant vid havet och känna solens VARMA strålar värma på ryggen...!
Är jag den enda som är trött på vintern? Trött på kylan.
Men jag antar att det är sånt som hör till livet... Att man ska sjuk trött på saker, bli psykiskt störd och försöka smälta skiten med en hårtork... Inte för att det har hänt mig än, men jag känner att det skulle kunna hända om inte snön börjar smälta snart!
Det var nån som sa till mig i dag att det skulle bli 40 minusgrader här i sverige snart! NEJ DÅ FLYR JAG!!!
jaja, nu ska jag inte tänka på det negativa... Jag kan ju typ va glad för att jag inte bor på nordpolen i tomterverkstaden i alla fall. då lär man ju garanterat frysa året om! ;)


Svårt att sova

Jag kan inte sova... Det blir antagligen inte bättre av att jag satte mig vid datorn nu, men jag orkar inte länge ligga här och vrida på mig.

Jag önskar att det var sommar. Jag önskar att det regnade! Då hade jag kunnat ha fönstret lite öppet så att jag kunde höra smattret från althantaket. Det är det absolut bästa jag vet. Jag kunde ha tagit med mig täcket och gått ut och lagt mig i hängmattan (under taket) och där hade jag garanterat sovi gott! Jag kunde ha vaknat av att jag hade den varma sköna solen i ansiktet och av kvittrande fåglar.

Men så är det inte nu. För nu ligger jag i mitt ensamma rum och det enda jag kan höra är smattret från tangentbordet när jag skriver. Och ute är det kallt. Allt är kallt.


Inte med flit

Det var inte min mening att såra någon, inte min mening att det skulle bli som det blev.
Jag älskar dig (er) och därför så ska jag vara tyst. Jag ska le och lådsas som att allt är bra.
Jag älskar även fast du tror att jag hatar och jag gråter när du inte ser.
Det var inte min avsikt, inte med flit.Gott nytt år!

Känsla: Glädje och (ångest för att tiden går lite väl fort i bland)

Fysiskt: Utmattad. Behöver ladda upp baterierna rejält! Det var länge sen jag hade så oont i fötterna. Behöver MAT! Inte panpizza och mackor...

Psykiskt: Längtar efter mitt duntäcke!

Upskattar: Mina KÄNGOR!!!! De räddade mig efter dessa otroligt onda (men fina) klackarna som försökte göra ALLT för att få mig att dö! Men det gjorde jag ju uppenbarligen inte ;D

 Hihi ni fick ingen bild på kvällens (nattens) fina kläder ;) Kanske kommer senare :)
Jag har i alla fall haft en skithärlig kväll och nu ska jga sova läääääänge! Är så sjukt sugen på typ en latte eööer en kopp the men jag orkar absolut inte göra en nu! :P
Hoppas att nu hade en bra nyårsafton och jag hoppas att nu får ett fantastikst 2011!!! JAG KAN INTE FATTA DET!


RSS 2.0