UPPDATERING!

Jag har inte bloggat på flera dagar nu! :( Jag har haft så mycket att tänka på på sista tiden. Men u ska det bli ändring på det!
Okej, låt se... Vad har hänt sen sist? Jo jag har:

Haft sönder en tand... Tur att man inte har fyllt 18 än!
Jag har gjort om mitt rum. (bilder kanske kommer i morgon.)
umgåts med vänner.
Tagit tag i skolterminen.... :(
Bytt skola
Skrivit på boken.
Upptäckt att det faktiskt går att lyssna på svensk musik!

Mer än så har väl inte hänt. Det är inte så mycket som kan ske när skolan är igång. I morgon bär det av till tandläkaren! ajajaj...


"Doris laptop bag"!


Det här laptop fodralet/väskan har jag velat ha sen jag såg det första gången! Och vad händer i dag då?? Jo, mamma kommer hem efter att ha varit och handlat och tar upp just en sån där och ger den till mig! Det hade jag inte alls förväntat mig. TACK mamma och pappa! :DDDDDDDD Jag blev superglag!
(köpt på bikbok)


En bra dag :)

Just nu är jag så lycklig för att solen skiner och det är fredag! :) Och så har jag ju fått en laptop av skolan i dag! :) I kväll ska jag träffa mina underbara vänner. Skolan var lite seg i dag men det var värt att sitta o vänta på sin data hela dan ;p
Det första jag gjorde när jag kom hem var att ladda ner spotify. Men när jag loggade in så såg jag att all min musik är borta!!! :( Fy va tråkigt. Jag fattar inte hur den kan va det? Det funkar ju liksom om man loggar in på någon annans data. Jaja det finns värre saker här i livet. Jag ska soé om det finns nått snille där ute i världen som kan hjälpa mig. ´
Nu ska jag förtsätta skriva på min bok. Det är så jobbiggt att man tänker fortare än vad man skriver... ;p

Ha det gött så länge! :)
ÄNTLIGEN FREDAG!!!!!!!


På tåget till Märsta....

När man bor på slutstationen får man ofta mycket tid till att tänka och filosofera. När jag gick på skola i stan så satt jag och tänkte så mycket med min termos i handen varje morgon att jag till slut kom på värsta bokidén! Så nu håller jag på att skriva en bok. ;)
I dag slutade jag skolan tidigt. Så jag bestämde mig för att åka in till stan och köpa lite kollegieblock och sånt som jag behöver. + en jättefin spargris som jag inte alls behöver men väldigt gärna vill ha ;)
Jag satte mig på pendeltåget, lutade mig tillbaka och slappnade av. Det satt 2 tjejer där som typ skulle på nån konser och se Rabbi och Eddie från idol... Den ena tjejen kunde inte hålla tyst i 2 sekunder. jag lovar! Och fy, hon var så där slemmig i halsen som när man måste harkla sig. Men det gjorde hon aldrig. Jag fick reflexer att harkla mig flera gånger. Fy va äckligt det lät!
Och sen kom det en kille och satte sig bredvid mig och knäckte nacken flera gånger! Jag hatar när folk knäcker kroppsdelar. Jag fick obehagagliga rysningar i hela kroppen... Fy! Jag ville nästan kräkas alltså.
Jag gick av i sollentuna...

...På vägen hem så var tåget nästan helt fullt. Det fanns några enstaka platser och jag fick turen att få en! Jag är tacksam för det. ;p
Mitt emot mig satt det en kille med keps. Han satt med huvudet nedböjt och spelade på mobilen. Jag såg inte hans ansikte så tydligt men han såg lite ledsen ut stackarn. Jag hoppas att det bara var som det såg ut. Han gick av i väsby och ersattes av en tant med munjiporna så långt ner som möjligt... Jag tror inte att hom var sur egentligen. Hon såg nog bara ut så. Till höger om tanten satt det en kille. Han kanske var 18 eller så. Han tittade på mig hela tiden och därför kunde jag inte låte bli att titta på honnom också. Haha! Han hade fina ögon i alla fall. :) Jag tittar alltid på människors ögon...

Bakom mig satt en mamma med sin lilla lilla son. Jag tror inte att han ens var ett år gamal. Han var så liten och söt. Mammam fick honnom att skratta. Det är en av de vackraste sakerna jag vet. När ett litet barn skrattar.
Så ärligt, så obekymmrat. Det finns inget falskt i ett barnskratt. Ingen falsk fasad av låtsasskratt. Det finns inga bekymmer i världen för ett litet barn som får sitta i sin mors knä och skratta högt av glädje. Inte vad de vet i alla fall. De är så omedvetna om världen runt omkring, vet inte hur jobbigt det kan bli när de växer upp. Det ända han ser är sin mamma. Mamma som får honnom att skratta...


Wooooow....! Fy va coolt! Ni MÅSTE testa

Okej, jag har hittat ett litet typ av ett test som faktist funkar! Riktigt läskigt att det faktist nästan alltid stämmer för alla! :S Okej, gör varje uppgift i taget, och bläddra INTE i förfäg innan du har löst uppgiften! Då blir det ingen överraskning! :) Okej, gör precis som jag säger nu! Det är som att nån läser dina tankar genom datorn! Lycka till!
Skrolla neråt FÖRSIKTIGT!

12+18


RIKTIGT, 30.

3+56RÄTT 59

89+2


YES YES 91

12+53

JAJEMÄN! 65

75+26

RÄTT IGEN 101

25+52JOPP 77

63+32

ALLDELES RIKTIGT 95

Vi vet! Matematik är hårt arbete, men det betalar sig!!!!
Kom igen, ett par till...

123+5KORREKT 128

111+222+333?


Fick du det till 666? Rätt!!!

SNABBT NU! TÄNK PÅ ETT VERKTYG OCH PÅ EN FÄRG!

LITE LÄNGRE NED

BARA LITE TILL...


Du har tänkt på en hammare och röd, inte sant???

Om du har tänkt på nåt annat, så är du än av de 2% som inte har en vanlig hjärna, (en annorlunda hjärna) inget farligt.
Tänkte du däremot på en hammare och röd, så har du en vanlig hjärna.
98% tänker på en hammare och röd.
Är det inte konstigt att våra hjärnor bara kopplar det så??? :O
Jag tänkte iaf på en hammare och röd. :)

Jag tror visst att himlen faller ner!

Solen skiner ute och man kan tro att det är jättefint väder ena ögonblicket, men sedan så bara faller himlen ner. Solen fortsätter skina men det är som att någon högt där uppe häller världens största hink över Märsta (i alla fall där jag bor).  Sen slutar det och sen helt plötsligt öser det ner igen.... Konstiga väder! Men lite kul är det ;)
Nu åskar det också!!! Inte lika roligt dock. Men jag älskar när det "solregnar" det vill säga när solen skiner och det spöregner samtidigt.

 

Ny blogg. Knas med kommentarerna.

Nu har jag skapat den här bloggen som är en ny blogg. Den har samma design som den andra och jag har kopierat över de "viktigaste" och nyaste inläggen från min gamla blogg. 
Anledningen till att jag skapade en ny blogg var den gamla bloggadressen. Den var svår att komma ihåg och hade inget med bloggen att göra. Så därför skoade jag en blogg med ny adress. det är lite tråkigt att lämna alla gamla inlägg, komentarer och och statistik. men så är det nu. Den gamla bloggen kommer att finnas kvar än så länge!!!

Det har också blivit lite knas med kommentarerna... Det står att alla är inlagda på samma dag och blablabla... Så om din kommentar inte kommer fram eller liknande så är jag ledsen för det men jag hoppas att det ska gå bra.

Rolig helg!

Som jag har skrivit tidigare så har jag ju varit borta i helgen med underbara, sköna, galna och knasiga vänner.
Jag har haft skitkul, fast förkylningen har inte precis blivit bättre...
Vi var i en stuga som var typ omringad av skog och hav. Eller var det sjö... Vattnet var i alla fall salt. Fast det kanske var bräckt... skit samma.
Detta har jag råkat ut för och jag bjuder på mina klumpigheter...:

Jag har blivit kastad i havet/sjön 2 gånger så alla mina varma mysiga kläder är nu blöta... Jag nämner inga namn, men det kan ha varit Höris, Noah och Niclas...

Jag har paddlat kanot till nån blodig ö. Kanoten välte ju så klart några av killarna också (Niclas)... Men då hade jag i alla fall inga tunga mjukisbyxor och tjocktröja på mig. Så det var bara sista BHn som blev blöt... och linnet.

Fått typ 20 myggbett! Både i ansiktet och på rumpan ;) Det kliar!!!!

Jag blev också hotad med en paddel så att jag gick rakt in i brännesslorna och
sen halkade jag i en lerpöl så att även mina sista par byxor blev leriga.

Plockat skitmycket blåbär och ätit dom med mjölk och socker!
(Det bäst naturen har att erbjuda)

Kastat kottar (och kanske lite sten...) ;)

Lekt en massa konstiga lekar... Men det var faktiskt kul ;)

Trottsat min mörkrädsla och gått i skogen på natten UTAN ficklampa! (Fast alltså det var skitläskigt) Hehe ;)

Åkt en massa buss. :p

Lärt känna nya människor :)

Jag har börjat skriva på en bok! ;)

Jag kommer sakna helgen! Så här säger jag om måndag!:

Precis vad jag skulle vilja göra just nu...


Reser bort i helgen

I dag åker jag med mina kära och underbara vänner till Brommagården i Trosa. Vi ska vara där hela helgen och då kommer jag inte att blogga. Så ni får hitta nån annans blogg att läsa så länge eller läsa lite gamla inlägg eller nåt ;)
Problemet är bara att jag är jätteförkyld... Inte kul! Jag hoppas att det blir bättra och att huvudvärken går över snart.
Ha det gött alla sköna! :)


To grow old with someone

I dag när jag satt på pendeln på väg hem från skolan så satt där 2 galma människor mitt emot mig. Ja det var verkligen gamla. De pratade om allt möjlig och jag minns inte allt. De var så söta (alltså inte så mycket till utseendet, men deras sätt).
"ja tänk vad vi får ut och resa i dag! :) Det blir ju nästan som en liten semester det här." Säger den älder mannen till sin fru.
och sen börjar de diskutera om det heter flygmaskin eller flygplan. Det lät ungefär så här:
"Där var det en flygmaskin." säger mannen.
"Nej men flygplan heter det ju." säger kvinnan.
"Nej men det är ju en maskin."
"Maskinen sitter ju faktisk inne i planet..."
"Men plan är ju ett engelskt ord. Man kan ju inte blanda 2 språk heller?!"
"Nej fast man säger inte flygmaskin nu för tiden."
"Man kan ju inte blanda 2 språk... Då skulle det ju lika gärna kunna bli... airmaskin. eller nåt."
 
...och typ så fortsatte det. Jag tror inte att de kom fram till något precis :p
Jag kunde bara inte låta bli att le för mig själv där jag satt!
Jag tänket: tänk att få bli så där gamal med någon man älskar! :) I så fall gör det inget att bli gamal.


...Fast att det också satt en skitjobbig dagisfröken med en massa ungar där också... Ja för en gångs skull var det inte barnen som var jobbiga. Nej de var så söta och kuktiga och satt på sina platser och sa nästan ingenting. Men fröken... Hon var en riktigt tjatfröken!
"Ni får inte somna nu! jag vill ju ine åka ända in till märsta med er bara för att jag inte kan väcka er sen"
"Sitt still nu" (sa hon till ungen som skulle ändra ställning där han satt)
"Ni får ta det lungt nu, det finns ju annat folk på det här tåget också förstår ni?"
"blablablablabla.....!"
Jobbiga kä....g.
Jag hörde flera som kommenterade att hon inte alls passar som dagisfröken. Nej militärfröken är nog bättre för henne... Och det var en tjej som pratade i telefon och sa till den i andra änden att "mina barn ska aldrig behöva gå på dagis! Se så de tjatar..."
Om du läser det här, dagisfröken. Så menar jag inget illa mot dig! Du kansek bara skulle behöva tänka om din karriär lite.

Vissa dagar är bättre än andra...

...så är det bara.
I dag har jag väl egentligen haft en ganska så bra dag. Jag slutade i och för sig skolan sent, men på vägen hem träffade jag Bella och en anna kille som jag lärde känna. Vi gick o köpte glass och tog sedan tåget hem. På vägen hem pratade vi om en massa olika saker, jag och Bella. Både bra och dåliga. Det var riktigt trevligt faktiskt. :) Men det slog mig att det finns så himla mycket skit här i världen. Nu när jag sitter och tänker på det så slår det mig också att vi blundar så himla hårt för allt som är lite jobbigt. Vi bara blundar och vägrar öppna ögonen och se att allt inte alltid är så där perfekt som på ytan. Både hos oss själva och hos andra. Tänk vad mycket vi kunde göra för andra människor om vi bara var lite mer uppmärksamma.
Det var en gång en tjej som frågade mig: "Lina, är ditt liv perfekt? är det verkligen så?"  
Självklart är det inte så! Jag har väl också gråtit mig till sömns många gånger i mitt liv. Tänk vad fel det kan bli... Mitt liv är verkligen inte perfekt, men tänk att det kan se ut så. Det blir bara så himla fel.
Det finns så många människor som behöver oss! Därför måste vi se lite djupare, lite längre under ytan. Sluta blunda!
Det här inlägget kanske inte blir så jättebra eftersom jag är lite upprörd just nu för både det ena och det andra. Både personligt och allmänt...
Det jag vill komma fram till (eller jag vet inte) är att det finns så mycket skit under ytan som vi är så rädda att ta tag i och dra upp där ifrån, och kasta det ifrån oss. Jag vet att det inte så klart inte är lätt! Det är det inte för nån. Jag har också en del skit jag borde ta tag i. :p
Vad är det man har vänner till? En riktig vän ska man kunna vända sig till i ur och skur, i torrt som vått.
Jag vill finnas där för mina vänner och jag är så oerhört tacksam för de vänner som jag vet finns där för mig när jag kanske har en dålig dag, en dålig vecka, eller kanske till och med ett dåligt år... Vi alla har våra perioder.

Jag vill också kunna vara där för andra. Inte som värsta psykologen eller så, men bara finnas där med ett litet leende eller varför inte en kram?
T.ex om man sitter på tåget på väg hem från skolan. Låt oss säga att det sitter en människ franför eller bredvid dig som ingen har pratat med på hela dagen, eller kanske inte ens på hela veckan. (tro mig, de människorna finns!) Hur mycket tror du inte du kan göra i den människans liv bara igenom att starta en liten konversation, säg "hej" eller kanske "vart är du på väg?" eller "har du hört om det här?" Det finns ALLTID något att prata om människor! Tänk vad du kan göra! Om man tänker efter så kan man till och med rädda liv... Jag har hört många såna berättelser ska ni veta.

T.ex. (jag nämner inga namn eller platser) Det var en gång en tjej/kvinna som var ute och gick på stan. Hon var på väg någonstans och såg en tjej prata i mobiltelefon. Tjejen med telefonen grät samtidigt som hon pratade...
Den andra tjejen såg det och fick bara för sig att gå fram och ge den gråtande kvinnan en kram. Så det gjorde hon. Eller alltså egentligen sprang hon med öppen famn. Den kramen varade länge och räddade kvinnans liv. Hon höll nämligen på att spela in en massa avsked på sina vänners telefonsvarare...

Fatta vad en kram kan göra! och det har ju ingen dött av. Snarare tvärt om.
Öppna ögonen.


SL alltså...

Jag kan till viss del förstå att det kan bli lite knasigt med tågen på vintern när det är 25 minusgrader och snöstorm... Men inte i Augusti???
I dag när jag skulle åka hem från skolan så var alla tågen försenade och när det väl kom ett tåg så kom ALLA tågen typ på en gång... Oah man kunde inte ens gå på alla tåg. och vart tog de "nya" tågen vägen? varför kom det bara en massa skitgamla som knappt funkar liksom?
Nej jag tycker att det är dåligt att det inte ens ska funka på sommaren. Det är väl ändå folk som har det som sitt jobb att få SLs tågtrafik att gå ihop??


Get to know me


Haha måste bata säga att jag kom för sent första dagen i dag!! Så AWKWARD när den där tanten (läraren) knuffade in mig i klassrummet med ca 50 andra som stirrade... så klassiskt!! haha :p

Du heter: Lina Tivemark
Smeknamn: kallas bara för Lina.
Låt som när du är ledsen sörjer till: Hm... lyssnar på så mycket musik jag kan. beror på varför jag är ledsen ;)
Beroende av: Mina underbara vänner och musik.
Vad tror folk om dig? Lite svårt att veta... Men att jag är galen typ :p
Stämmer det? Haha! Ja, det stämmer väl gnska bra.

Vad får du oftast komplimanger för? Mitt ansikte typ ;p Eller ja alltså för mitt utseende. (inte för att skryta!)

Hur imponerar man på dig? Genom att vara sig själv och att vara ödmjuk. När nån hjälper mig med nåt utan att jag ber om det så blir jag skitglad!
Brukar du skratta för dig själv? Haha ja så klart :D

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Mathilda sa det. Tack! :)"

Var bor du? Märsta

Trivs du där? Ja det är rätt så bra här :) MEN jag skulle hällre bo inne i stan. (Stockholm)

Hur svarar du i mobilen? "Hallå?" eller "Hej! Det är Lina".

Vem ringde du senast? Niclas. Men hm... kan inte minnsa varför!

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Det var med pappa. jag sa: "jag missade tåget med en sekund och kommer komma försent första skoldagen i ny klass!!"
Antal timmar sömn inatt: 9 :D
Sov du ensam: Ja

Brukar du komma i tid: Hehe, det beror på vad jag ska komma i tid till.. men oftast alltid precis i tid eller någon minut försent.
Hur känner du dig nu: Väldigt blandade kännslor... Besviken och trött mest.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart och vitt. jeans. Jag vet, tråkigt men sant ;p

Vad tycker du om fötter: jag gillar MINA fötter...

Vad saknar du: Sommarlovet!

Hade du en bra kväll igår: Nej, jag var levande död... ;p

Favorit dryck på morgonen: The.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Tidigt om jag ska upp tidigt annars väldigt sent

Är du blyg? När jag första gången träffar en människa är jag SKITBLYG! Men annars är jag skitgalen och säger alltid vad jag tycker... Bara gud vet varför!
Sysslar du med någon idrott: Räknas att springa?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Alltså... Man kan ju börja gilla nån och bli attraherad vid första ögonkastet. Men kan man inte ÄLSKA nån så snabbt tror jag.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Kissa offentligt! och utforska hur det är att va en kille...

Är du nöjd med ditt liv: Ganska, det kan ju alltid bli bättre?

Är du bortskämd: Nej. Men min mamma tycker det varje gång jag inte har städat...
Vad gör du i morgon: Går i skolan. :(
Vad är det värsta du vet? När folk ljuger och behandlar en annan människa illa. Och så MENS så klart!

Har du bra vänner och äkta vänskap? Mina vänner är underbara :)
Vad är det finaste du fått? Hm... Erfarenheter om livet. Eller min lillasyster kanske ;) 
En speciell dag du minns: Ärligt talat så orkar jag inte tänka på det.
Du samlar på: Samlade på 50 öringar...
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen.
När grät du senast: Igår.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Skaffa en egen lägenhet och ge lite till bättre behövande.
Vill du gifta dig: så klart :)
Vill du ha barn: Absolut!

Är du musikalisk? Alltså enligt mig... Nej. Enligt farsan, Ja.

Vad dricker du helst när du är törstig: Kall Mjölk!!!!

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja

Biter du på naglarna: Nej fy! ALDRIG.


Så var man i gång med det gamla vanliga...

Ja nu har jag gått första dan i skolan... Jag började ju i ny klass och ny skola, så det var mycket nytt att ta in. Det verkar dock som att jag kommer gå i en klass med nästan bara TJEJER! Kul kan ju många tycka, men det tycker inte jag. Jag klarar inte av så många tjejer på en o samma gång! Det kommer bli värsta Bitch-klassen...
Men jag vill inte låta för negativ... Jag har ju trotts allt bara gått en dag!
Hopps hoppas hoppas bara att det blir bra nu! Annars flyttar jag ner till Anderstorp och blir raceförare i stället...Polishögskolan

Ja, jag tänker ju gå polishögskolan när jag fyllt 20. Så jag sitter och tittar lite på vad man ska kunna och så om maan ska plugga till polis. Det är en himla MASSA fysiska och psykiska tester man ska gå igenom, men jag tänker att det kan jag nog klara om jag bara vill! ;)
Jag kan klara alla tester om jag verkligen kämpar. Alla tester utom ett... Man måste ha god synskärpa. Och ja, jag ser dåligt och använder linser. :(
Det sög ju! ska jag inte kunna bli polis nu då?
Just nu känns det som att allt bara går emot mig.
Men man kanske kan göra en sån där laseroperation eller nåt...


Så var man hemma igen och veckan lider mot sitt slut...

Även sommarlovet lider mot sitt slut. Jag börjar skolan i morgon och har typ ångest över det!
Men nu ska jag inte tänka på det! För nu ska jag beräta varför jag inte har bloggat på så många dagar.
okej, jag tänkte skriva så kort jg kan vad jag har gjort de här dagarna jag vart borta...
Jag har:

Vart på festival.
brutit upp ett tanklockslås...
Träffat en massa goa människor!!
Alla göteborgare hatar INTE oss 08:or och jag älskar dom! :)
Köpt 230 grillkorvar och ännu flera bröd. Tjejen i kassan skojade med oss och sa att hon hopas att vi skulle grilla korvarna. Hon va kul och gjorde min dag lite roligare. Fy va jag älskar sånna människor!
Grillat alla 230 korvar på en liten mini grill för 99 kr...
Blivit sjukt blöt i regnet!
Varför glömde jag mina gummistövlar???
Satt upp ett tält... I spöregn.
Åkt mycket bil.
sovit för lite.
lyssnat på en massa konstig musik från alla håll samtidigt
(olika låtar) Så att jag fick så sjukt ont i huvet att jag fick gå till sjukstugan.
Dansat! :)
Köpt en röd jacka! :D
Haft otur fredagen den 13e.
Skrapat upp båda knäna och en armbåge.
Blivit fadder.
Mått sjukt illa.
Mått så bra som aldrig förr.
Bestämt mig för vad jag vill tattuera
(fast jag får ändå inte för mina päron)
Alltså jag minns inte allt jag gjort!
Druckit blåbärsoppa! :)
Lyssnat på go musik.
konserer.

Satt upp ett tält... I spöregn.
Träffat ännu mer goa människor.
Köpt en grill.
fått en CD skiva.
Dansat balkan... eller alltså... ne.
Jag vet att jag har glömt en MASSA saker, men jag kanske kommer påde senare ;)

Måndag

I dag är det måndag och det innebär att det bara är en vecka kvar... En vecka kvar på det som de flesta väntar på hela året. Det enda som är bättre än jolafton och födelsedagen. SOMMARLOVET.
Sommaren har bara flugit förbi och det verkar inte bli särskilt varmt igen... Hösten kom med regnet.
Så det är med sorg i mitt hjärta som jag säger: sommaren är över :( (i alla fall om en vecka).
Alla varma härliga sommarkvällar med goa vänner. Det nästan för varma dagarna på stranden. Det UNDERBARA vädret! Allt är över... Och vi hann inte sova under bar himmel som vi skulle ju!

Jaja, sånt är livet och vi lever trotts allt i ett kallt land :p Nu hoppas jag bara att "det nya året" (för det känns som att det nya året börjar när sommarlovet slutar) blir bra. Jag ska ju börja på en ny skola, förhoppningsvis träffa en massa nya vänner, lära mig en massa bra saker och skaffa ett jobb. :)
Jag ska försöka tänka possetivt fast att jag vet att en kall vinter väntar med en massa minusgrader och iskalla tår ;p
Hoppas att ni också får en bra skolstart eller jobbstart eller mammaledighet eller vad ni nu ska göra ;)

Men visst känns det som att det blir nytt år när skolan börjag igen efter sommaren??

Familjen annorlunda...

Nu är vi hemma igen! Hela stora galna familen efter en helg full av galen tillvaro och näsblod... Eller alltså, eftersom vi jobbar som vi gör så är det ju inte BARA en biologiska familjen som inräknas... Den här gången var vi 5 ungar och mamma o pappa så klart. Det var jag och Moa 16 och 12 år (som är biologiska barn) + en tjej från Gambia 9 år + en tjej från Kirgistan som är 4 år + en liten kille som är 0 år. GALET! Det är bara att packa in, packa ut, säkerhetsbälten och är alla med?? Nej nu glömde vi att kissa! och så vidare...
Men NÅN GÅNG på sommaren måste man ju följa med! Så ni i helgen hängde jag med till sommarstugan. Där gjorde jag absolut ingenting.
Men nu är vi äntligen hemma och allt blir som "vanligt" igen... ;p

Almanacka...

I dag skulle jag åka till stan med goa vänner. Eller skulle vi till kista ellet till stan eller till kista...? vilket tåg skulle man ta... oj, jag missa... alla säger olika...? Blir ni förvirrade??? ja, det blev jag också ska ni veta!! :O
Det hela slutade i alla fall med att jag satt ensam på tåget... alla var utspridda... Jag visste inte om jag skulle av i sollentuna eller till stan... tåget rullade närmare o närmare och när jag nestan var i sollentuna ringer Höris och försöker förklara... Det slutade med att jag reste mig upp gick till dörren stod och tvekade skitlänge (det känndes så) på om jag skulle gå av eller inte... ropade väl lite halvt desperat till höris att jag tänkte gå av, men... Jag gick o satte mig igen och åkte vidare. Snacka om att folk stirrade...
Så jag åkte till stan för att möta Malin som tydligen missade bussen... Så jag gick till 7eleven (thanks heaven) och köpte en café cooler. ( några Tyska turister stirrade konstigt på mig...)  och när jag kom ut igen så stod höris mitt framför näsan på mig. Fråga inte vart han kom ifrån för jag har iiiingen aning :p Sen gick vi till Akademibokhandeln för att köpa en Almanacka (vilket egentligen var skälet till att jag åkte från början).
Sen kom Malin... orkar inte förklara allt men vi gick runt lite ocg bråkade med de andra fisrumporna (vi telefon) för att de helt plötsligt skulle åka till kista i stället för att de skulle komma till stan via tunnelbana som de sagt!!!...? Jag nämner inga namn men jag blev fett irriterad. Men alltså Sebbe hade tydligen åkt med tunelbanan i alla fall så jag, sebbe, Höris och Malin gick runt och tittade på kläder typ och käkade lunch...middag.
Sen åkte vi hem... gjorde en massa saker, åkte till mig.... Det slutade med att vi satt 10 pers i min soffa och kollade på tv... Sen gick vi till statoil och köpte jouice och sen gick alla hem... Ludde följde mig hem med sin cykel. TACK!!! :D

Wow... Alltså det där blev låååångt :p Men jahap så rörig var min dag i dag. Men jag hade trevligt i alla fall ;D

Hoppas att ni hade en bra dag också!

Mysdag

I dag är den ännu en sån där regnig tråkdag! Men jag har bestämtmig för att byta ut ordet tråkdag mot Mysdag ;D
Japp! I dag ska jag passa på att mysa, kanske titta på en go film, jag började dagen med en stor skinkmacka och en jättestor kopp the! Mysigt :)
Regnet bara öser och öser ner. Man behöver ju i alla fall inte vara rädd att glömma vattna blommorna i trädgården... vilket jag är ganska bra på att glömma :p
Nej nu ska jag ta mig i kragen och ta o ringa nån go vänn! För man kan ju inte mysa ensam heller. Eller jo man kan ju, men det är inte lika mysigt :p


Jättebra tips för torra läppar!

Jag fick syn på en blogg när jag kollade mina komentarer och där fick jag se det här tipset för torra läppar.

Ta och fukta en frottéhanduk i vatten. Skrubba lite lätt med den över läpparna. På så sätt skrubbas det torra typ bort. 
Låt läpparna bli helt torra och smörj sedan in dem med lite ögonkräm.
Kan låta konstigt men eftersom ögonkräm är bra för känslig hud så är den perfekt att använda för torra läppar. Och till skillnad från alla cerat man använder som bara lägger sig på läpparna så tränger sig ögonkrämen in i läpparna och mjukar upp.

Gör detta tre fyra gånger eller när ni märker att det blir bättre. Läpparna blir mycket finare och använder man läppstift eller liknande så fäster detta och håller mycket bättre.


Lite små tips för en lite "vackrare" vardag

Här kommer lite små tips för en skönare, vackrare, roligare vardag och för helgen också för den delen :) Jag älskar att ta hand om mig själv, att känna mig fräch och fin. Så jag tänkte lägga upp lite tips som kan göra dagen både roligare och skönare...
Just det här tipsen har jag hittat på internett.
Det finns hur mycket som helst att hitta och om du känner dig osäker på något så är det bättre att läsa på lite än att t.ex ditt hår blir helt gönt eller din hy "förstörd"...
Gör det bästa du kan av det du har och var nöjd med dig själv. Älskar du dig själv och tycker att du ser bra ut så utstrålar du självsäkerhet, någonting som är otroligt attraktivt.


Beautybehandlingar du kan börja göra hemma:

✔ En föning
✔ Spraysol
✔ Tandblekning
✔ Helkroppsskrubb och lerinpackning
✔ Hårkur
✔ Ögonbrynsplockning
✔ Tona bort gråa hår
✔ Lösögonfransar

 

Beautybehandlingar du ska fortsätta låta proffsen göra:

● Porrengöring
● Uppklippning
● Ögonbrynsfärgning
● Stora färgförändringar i håret!
● Allt som har med laser att göra


HUDVÅRD-Vinterbada!

Ett varmt bad tinar upp både frusna lemmar och ett kallt hjärta. Precis som ansikter reagerar kroppen på den kyliga vinterluften och den snabba temperaturskillnader huden utsätts för. Den blir torr och lättirriterad, och kräver uppmärksamhet. Slarva inte med grunden, den borgar för kvalitet på efterföljande kroppsvård. Här kommer en snabbkurs under ledning av Karin Danielsson, hudterapeut, Kicks Åre. 

"Pelling underlättar för fuctcremen att tränga in i huden"

Före:
Torrborsta kroppen eller använd peelinghandskar, några gånger i veckan. Du tar bort döda hudceller vilket gör det lätttare för fuktcremen att tränga in i huden. Samtidigt ökar du blodcirkulationen och du blir både mjukare och piggare i kroppen.
Under tiden: Huden behöver mycket fukt. Drick mycket vatten och fuktbomba huden, till exempel med fuktgivande mask när du ligger i badet. Tillsätt aromiskt doftande badskum, badbrus eller badolja. Energi eller avslappning valet ärr ditt.
Efter: Det är extremt viktigt att du återfuktar huden efter badet. låt gärna kroppen vara lite fuktig när du smörjer in dig, däremot ska du torka fötterna noggrant -även mellan tårna-innan du smörjer in dem med en fet fotcreme. Byt gärna ut dina vanliga bodylotion mot ett mer närande alternativ, om din hud är extra kännslig undet vintern.REKOMENDERAS:
           
Best of Korres 279 kr.                                                            Oliv sensitive 119 kr.
6 av de mest populära                                                               Bodylotion 300 ml och            
produkterna att frova.                                                                handcreme 100 ml.
Till den som gillar:                                                                 Till den som gillar:
Naturliga miljövänliga                                                                 Parfymfritt och har
produkter med ljuv doft.                                                             känslig hy.


                          
Badkit 3-pack 89 kr.                                                                   Oliv Naturell 159 kr.
Till den som gillar:
Långa                                                            Bodylotion 300 ml, bad-
bad med lugnade                                                                           och duschgel 300 ml och
lavendel, antioxidanten                                                                   handcreme 100 ml
grönt te och väldoftande                                                                 Till den som gillar: Frisk
jasmin.                                                                                          doft och lenande hudvård.


( INGEN BILD )                                                                             ( INGEN BILD )
Badkit 3-pack 89 kr.                                                                   Aroma Passion 99 kr.
Badstjärnor som doftar                                                                   Duchcreme 175 ml och
lavendel ochfresia.                                                                         bodylotion 175 ml.
Till den som gillar: Söt                                                                Till den som gillar:
design, glitter och härlig                                                                  kontraster. granatäpple
doft.                                                                                              och chili för sensuella bad.


Tips för att fixa ögonbrynen!

Ögonbrynens form

Ett par snygga ögonbryn kan verkligen göra ett helt ansikte! De goda nyheterna är att alla kan få snygga ögonbryn med dagens stora utbud av smink och redskap. Fixade ögonbryn kan till och med räcka för att se bra ut direkt du går ur sängen. Vill du inte sminka dig alls en dag, så fixa bara ögonbrynen!

catherine zeta jones ögonbryn
Inspireras av Catherine Zeta Jones perfekta ögonbryn!

Ögonbryn bör vara jämna och definierade. De idealiska ögonbrynen börjar i bredd med ögonvrån och går ganska högt. En liten ”topp” bör finnas snett bakom pupillen i bredd. De flesta har en naturlig topp och då är det bara att forma och framhäva den. 

Först och främst, ett litet varningens ord: Var försiktig så att du inte plockar för mycket av ögonbrynen! Plockar man ögonbryn alltför aggressivt kan det finnas risk för att de med tiden inte växer ut igen på de ställena. Detta kan leda till att man som äldre får ”fläckvisa” ögonbryn. Vill man inte plocka brynen alls kan man faktiskt raka dem. Det finns speciella batteridrivna ögonbrynsrakhyvlar. Rakar man brynen kommer de dock att växa ut betydligt snabbare och har man väldigt mörka bryn kan stubben synas även om de är nyrakade.

  1. Börja med att rita en svag, tunn linje hur du vill ha ögonbrynet med hjälp av en ögonbrynspenna. Detta är den linje du ska plocka eller raka efter.
  2. Ögonbrynet bör börja ungefär där ögat börjar men det finns inga rätt eller fel. En del människor ser bättre ut om ögonbrynet får börja lite närmare näsan medan en del ser bättre ut om ögonbrynen ser ut att vara längre isär. Det här har även med ansiktsform att göra. Testa dig fram vad just du passar i! Efter några omgångar bör du ha fått en aha-upplevelse.
  3. Plocka ögonbrynen mest underifrån så att de ”öppnar upp” ögonen. Givetvis kan man även plocka bort små hår som knappt ens hör till ögonbrynet på ovansidan.
  4. Försök hitta en naturlig båge i ögonbrynets ”topp” och framhäv denna. Har du relativt raka bryn kan du ändå försöka skapa en liten båge eller raka bort allt hår från den önskade toppen och utåt. (Obs! Att plocka bort så stora delar av ögonbrynet rekommenderas inte av skäl som nämnts ovan.)
  5. Ögonbrynet bör sluta lite utanför den yttre ögonvrån. Gör det inte det naturligt kan man bara måla dit den del som ”fattas”.
  6. Plocka längs med håret och plocka snabbt så gör det mindre ont. Om du rakar brynen kan du hålla upp huden med ena handen för att lättare komma åt.
  7. Ögonbrynen bör bli tunnare ju längre ifrån näsan de kommer.
  8. De flesta ögonbryn är inte helt jämna och många har även delar av brynet som är helt hårlösa. Använd antingen en ögonbrynspenna eller ögonbrynspuder för att fylla i de delar som fattas.Ögonbrynsmallar

Man kan även forma ögonbrynen med så kallade ögonbrynsmallar. Det är en liten remsa av plast med en färdig ögonbrynsform utskuren. Rekommendationen är att man då avlägsnar hela sitt naturliga bryn eller det mesta av håren efter toppen av brynet för att helt kunna bestämma över placeringen och vinkeln på ögonbrynet. återigen, att plocka bort hela brynen kan vara en dålig idé med tanke på att de då blir tunnare och tunnare med åren. Till ögonbrynsmallar brukar man använda färgpuder istället för pennor. Resultatet blir mjukare och mer naturligt. Ögonbrynsmallar finns att köpa på vanliga sminkaffärer eller på Elitefashion.


Ögonbryn – färg

Generellt sett kan man säga att färgen på ögonbrynen bör vara som de mörkaste hårstråna på ditt huvud men det finns även ljushåriga som helt naturligt har svarta bryn så testa dig fram vad som passar på dig. Var försiktig så att det inte ser för ”hårt” ut mot ansiktet. Har du färgat håret i en färg som ligger långt från din egen kan det även vara snyggt att färga ögonbrynen. Vill du ha mörkare ögonbryn finns färdiga permanentfärger av t.ex. märket Depend att köpa på Kicks eller H&M men det brukar faktiskt också fungera bra att färga håren med en lagom hård ögonbrynspenna (det måste dock göras varje dag).

Att bleka ögonbrynen till exakt rätt färg kan vara lite knepigt. Blondering brukar ta väldigt mycket så att håren nästan blir ljusgula och försöker du att färga brynen efter en blekning kommer de att bli svarta oavsett hur kort tid du har i färgen. Detta eftersom blekt hår drar åt sig färg supersnabbt. Ögonbryn som färgats med permanentfärg kan inte blekas igen förrän nytt hår har växt ut. Istället kan man därför bleka brynen och sedan fylla i dem med en ögonbrynspenna i rätt färg varje dag.

Använd absolut inte hårfärg till att bleka ögonbrynen! Ögonbrynsfärg och -blekning kan t.ex. köpas på Eleven.


Det här tipset får ja erkänna att jag int ehar skrivit själv. jag hittade det på internet. ;)

Sminktips-rätt med rouge!

Rouge används för att skapa illusionen av en ansiktsform man drömmer om men inte har. Rouge kan också addera fräschör och djup till en jämn makeup. Rouge kan även appliceras fel och få helt motsatt effekt. Karin Davidsson, Kicks Borlänge säger:
- Många målar rouge på fel ställe. sug inte i kinderna och måla rouget nedanför kindbenet! Måla heller inte längre upp än ett par centimeter från ögat. Tänk på att sudda hu kanterna så att det inte blir någta skarpa sträck. Om du har fet hy eller foundation är det bra att grunda med vanligt puder för att inte huden ska "suga" åt sig rouget så att resultatet blir fläckigt.
För den som vill skulptera fram eller skapa en synbar illution av anletsdrag, som egentligen ser annorlunda ut, finns speciella skuggtekniker. Karin lär ut dem här.


HÖGRE KINDBEN
Lägg en highlighter, det vill säga en ljusare skugga, ovanför rouget upp mot öga och tinning. Akta dig för att måla rouge för långt in i ansiktet mot näsan - speciellt om du har en rund ansiktsform.


SMALARE ANSIKTE
Då behöver du komplettera med "shading", alltså skugga, nedanför rougen. Använd ett gråbrunt puder eller solpuder som inte drar för mycket åt rött.
Lägg sedn ett ljusare puder ovanför kindbenet och kom ihåg att rouget ska ligga kindbenet!


MINDRE DUBBELHAKA
Bra att tänka på är att mörka färger och skuggor förminskar. Du ska inte använda ett rouge, utan ett gråbrunt puder eller solpuder. Använden stor borste och måla bara precis under hakan och inte långt ner på halsen - men var noga med att sudda ut kanterna fint. och tänk på att det inte får vara för mörkt.Tänk på att använda ett rouge som fungerar med resten av din makeup. Om du använder kalla färger på läpparr och ögon bör rouget dra åt den tonen också.

Till förmån för Hoppests stjärna

Jag har nu ritat klart bilden som kommer att bli till förmån för hoppets stjärna.
Vill du vara med och göra skillnad?
Lägg ett bud på porträttet. ALLA penagar går OAVKORTAT till hjälporganisationen Hoppets Stjärna.
Den sammarbetar också med världens barn och god handling.

Lägg ett bud här på bloggen och eller kontakta mig via min mailadress lina.tivemark@bredband.net
telefon 08-59127602
Alla bud är välkommna och vinnande bud kontaktas onsdagen den 11/8-2010
(budet startar på 500kr men om inte det har blivit bjudet så accepteras även lägre bud...)
Glöm inte att lämna mailadress!

Tänk på vad du gör när du köper denna bild! Du köper inte bara en bild för att du kanske tycker att den är fin och ska hänga på din vägg. Nej när du köper den här bilden så hjälper du till att göra världen en litan smula bättre, och det kan du bli påmind om varje gång du ser bilden som kanske kommer att hänga på din vägg där hemma.
Även en liten vattenpöl kan bli en hel bäck om du bara ger den lite mer vatten...
Jag kan med säkerhet tacka dig från dessa barn som kanske kommer få mat på bordet eller en säker skolgång tack vare din gåva!

Bilden är tagen med en mobilkemera. Därför är den lite otydlig. Bilden har egentligen lite fler skuggor och detaljer som inte går att se här. Jag kommer verkligen att försöka få fram en bättre bild så snart som möjligt!Steg för steg:


Hoppets Stjärna är en biståndsorganisation som arbetar utifrån FN:s deklaration om mänskliga rättigheter, barnkonventionen samt en kristen värdegrund där alla människor har samma rättigheter och värde, oavsett social, etnisk eller religiös tillhörighet.

Fattiga barn och deras närmiljö står i centrum för vårt arbete. Genom våra insatser, baserade på kunskap, erfarenhet, passion och ett stort hjärta, hjälper vi dem att utveckla sina inneboende möjligheter så att de själva kan påverka sina liv och samhället de lever i.
Vår mission
Hoppets Stjärna är en biståndsorganisation som med ett passionerat hjärta, kunskap och erfarenhet hjälper barn i världens utvecklingsländer, så att de själva kan skapa en hållbar utveckling i de samhällen och länder som de lever i.
Vår vision
Att skapa en värld där alla barn får utvecklas som människor, obundna av fattigdom i alla dess former.


Självporträtt

Jag har tidigare (för gnska länge sen) fått förfrågningar om jag inte ska rita ett självporträtt. NU har jag gjort det! Efter ganska många timmar så blev resultatet så här:
Förlåt för den dåliga kvaliten på bilden! Den är tagen med mobilkamera... (Kontrasterna är större i verkligheten)Nej fy va dåligt! Man ser ju inte ens hälften av skuggorna på bilden! Alla detaljer försvann liksom :(

Hm... Nu är jag klar i alla falll

Jag har ritat en "kladd" jag kan inte kalla den för en telefonkladd precis, men det är en sån där teckning som jag har ritat medans jag t.ex. kollat på TV eller lyssnat på radio och bara tänk på allt förutom på vag jag ritar. Japp, det är en sån där kludd teckning som jag gjort utan att tänka på vad jag gör.
Den här bilden är ju verkliegn inte min still att rita! Men jag tycker att den blev ganska så ok i alla fall.
Jag har fått insperation av: en gamal "min häst" tidning (som jag "knarkade" när jag var liten), Alice i underlandet, och typ mitt eget lilla huvud...
VAD TYCKS?


Jag hade tänkt färglägga den på datorn, men fotoshop funkade ju inte och det gick inte någe bra med det andra pissiga programet...

Kolla gärna in mina andra teckningar också!

Klar med Jessica Alba!

Nu är jag efter kanske 10-15 timmar och en massa TÅLAMOD klar med Jessica Alba :) Eller alltså jag har varit det ett tag nu, man lkantiga jag hade ju slarvat bort min USB-sladd. ¨Men gissa vem som hittade den i dag då? TACK pappa!

Väldigt dåligt ljus i bilderna, så man ser inte detaljerna, men det får duga ;)

Jag är nöjd med den här :) men jag ver inte om "Edward" blev bättre? haha, det spelar ingen roll egentligen, för jag har gjort så gott jag kan i alla fall :p
jag har nästan gett upp i med den här flera gånger, men jag är glad att jag gjorde den klar i alla fall...


Här nedanför kommer det lite steg-för-steg-bilder:


Kolla gärna in mina andra bilder också ;)

( Allt på den här bilden är ritat med en helt vanlig blyertspenna, en sån där med stift i som man får i skolan )

Jag är klar med Robert Pattison ( Edward )!

Jag har ritat skådespelaren Robert Pattison som är mest känd för rollen Edward i filmerna twilight och new moon. Jag blev ganska så nöjd mes bilden faktist och det är faktist första gången jag ritar en man kom jag just på. jag brukar oftast rita kvinnor eller barn om jag ritar människor ;)
Bilden är ritad med bara en helt vanlig skolpena...
Men skuggorna ser tydligen väldigt ljusa ut på datorn... Så bilder är egentligen lite mörkare, och med lite tydligare skuggor, men det tror jag att vi överlever ;pJag funderar på att rita någon annan känd person också, men jag kan inte bestämma mig för vem det ska bli! Någon som kan hjälpa mig? jag blir JÄTTEGLAD om ni vill komma med lite förslag ;)
KRAM!

Jag har ritat HÄSTAR!

De här bilderna ritade jag år 2008 men det har inte blivit av att visa dom. Så jag gör det nu ;)
Bilderna är inscannade på datorn eftersom att jag inte hittar min USB sladd. Så bilderna kan se lite vit-sreckiga ut. Men det får vi leva med ;p
Klar med min bild!

jag är äntligen klar med en bild som jag har hållit på att rita:)
Bilden föreställer en bild från top-model 12 - När tjejerna fick fotas med färg i ansiktet ( EPISODE 6 "BEAUTY SHOTS EVOKING DIFFERENT COLORS" )
Teyona AndersonBilden är egentligen lite mörkare och inte så himmla "vitsträckig", men jag scannade in den i datorn för att det skulle bli bra ljus och så... (pappa sa att det var bättre).

Jag tycket att jag lyckades ganska så bra, åtminstånde med ansiktet ;)

Jag har ritat bilden med bara helt vanliha färgpennor. (Det är därför bilden ser lite "sträckig" ut ).Teckningar som jag har ritat/tecknat för LÄNGE sen


Teckning i blyerts och färg-pennor: Den här teckningen föreställer en bild på skådespelaren Hayden Panettiere.
Det kaske kan vara lite svårt att se vem bilden föreställer, eftersom bilden är väldigt ljus och därför saknar tydliga konturer ;)


Teckning i blyerts & färg-pennor: Den här bilden föreställer en bild från make up store.

Detta är jag uppfostrad med...

Det kanske är därför jag blev som jag blev...
Men Fy va roliga dom är! Mora träsk. I natt när jag, Fridah och Bella råkade kolla på det här så höll jag på att dö av garv! Och jag upptäckte att jag fortfarande kan texten typ!! :O Haha SÅ KUL!
Kolla på HELA!!! ;D
(Älskar när de kommer till grottan...)

Man kan ju undra vad de går på...!

Gåshud!

Jag skuller göra SÅÅÅÅ mycket för att få ha en sån vacker röst! Fatta va bra det låter! Acapella... WOW säger jag bara. Lyssna och hör...I love it!

Lyssna på texten! Den är så fin :)
Tänk om nån skrev en SÅN sång till en.
Lova att lyssna ordentligt på texten!
:D


Jag kan spela den här på gitarr också :) (inte så jättebra kanske, men det går!) :D


Den här är också bra :D


ÄLSKAR hans röst också! ;D

John Mayer...

... I love you :)
Alltså jag lyssnar inte alltid så sån musik som han gör (inte så jätteofta faktiskt) Men i dag kan jag lyssna på hans musik hur länge som helst, och älska det :) Jag vet inte varför riktigt, jag är väl på sånt humör antar jag ;p


...och han ser ju rätt bra ut, om jag får säga det själv. ;)

Vad tycker ni om Jhon Mayer?


Music in my heart

Jag sitter här och lyssna på musik och äter panpizza typ ;)
Vi hade inget att göra i dag i skolan så alla i min grupp gick hem vid 10. ;p ASNICE!
SÅ skönt att va hemma så tidigt! För då kan jag vara ensm i hela huset, lyssna på vilken musik jag vill, hur högt jag vill, när jag vill , vart jag vill och hur jag vill ;)
SKÖNT är det i alla fall att vara hemma ensam :) det händer inte ofta ska jag tala om!

Ajjj! tappade just en fryst pizza på stortån! ;p Typiskt mig

Aja, i alla fall så är det avslutningsmiddag i kväll i skolan. Inte nån bal minnsan... :( Jag skulle villja gå på en RIKTIG bal, som de gör på filmer och i andra klasser. men et blir ialla fall ett litet "disco" i matsalen...
Jag vet inte vad jag ska ha på mig än... Men jag tror att det får bli nåt enketl. På avslutningn ska jag va Finare i alla fall ;p


Men nu BORDE jag gå ut och få lite färg ;) Det är jue så fint väder :D
Fast det är inte kul med m**s-värk inte! ;p

HA DET GÖTT och KRAMAR från LINA :)


Musik! how to save a life

Alltså jag bara älskar denna låt! Har hört den en massa gånger, men jag bara fortsätter att älska den!
Lyssna och njut ;p

KRAM / Lina ;D


Släng dig i väggen, Justin Bieber

Titta vad (vem) jag hittade på youtube!!! Alltså vilken röst! och gissa hur gamal killen är? 12 år!! Alltså om han fortsätter så där kommer han komma LÅÅÅÅÅNGT! killen heter Greyson Chance. Han "slog igenom" men en video när han gjorde en cover på lady gagas paparazzi, men jag tycker att den här var finare ;)
Kolla videon och lyssna på hans RÖST!!!


Bara FÖR gulligt!

Jag blev tipsad av en vän att kolla på det här undrebart söta videoklippet! Så sött. Det kandlar om en video där en liten tjej på 3 år gråter för att hon älskar justin Bieber...Om du vill se hela videoklippet "3 year old crying over justin bieber" Så har jag lagt upp en länk för det HÄR ;)

Musik


Lär mig!

Jag bara ÄLSKAR den här dansen! Jag skulle så gärna villja lära mig den här dansen med någon. Men det är lite svårt när man bara kan lära sig koregrafin utifrån ett videoklipp... Blir lätt fel då. Men jag tror att man får göra ett försök i alla fall ;)
Jag kommer nog inte kunna göra det lika bra som dom, men men kan ju kanske försöka...
Skulle bara vara SÅ kul att kunna!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0