Jubelidioter och pantarslen

I dag tappade jag det sista lilla hoppet jag någonsin haft om att återfå förtroendet för läkaryrket.
 
Sedan september har jag haft utslag runt munnen och ögonen. Röda supertorra (så att huden till och med flagnar på morgonen) utslag. Så jag har slutat med allt smink och alla krämer. Använder endast oljor (mandelolja och jojobaolja) som är kända för återfukta, återställa balansen i huden och att inte täppa till porerna.
Det har blivit något bättre men försvinner aldrig helt och blossar vissa dagar upp jättemycket. SÅ jag bestämde mig för att ta mig till en läkare (dessutom överläkare ska ni veta) och se om jag kunde få något som kan hjälpa på riktigt efter dessa månader.
 
Läkaren tittar på mina utslag och jag beskriver symtomen så väl jag bara kan. Påpekar även att jag är väldigt torr, har slutat använda smink och ALDRIG haft problem med akne eller finnar. Har alltid haft exemplariskt fin hy.
Läkaren skriver ut en kräm som hon säger ska vara bra och jag går hem och hoppas att "nu äntligen" ska vi få bukt på det här!
Sätter mig och läser på pappret om instruktioner och biverkningar som alltid medföljer alla läkemedel. Läser att denna kräm är för AKNE, pormaskar och kvisslor. Att man INTE ska använda detta om man har eksem/torra utslag, rosacea eller utslag runt munnen. BIVERKNINGARNA är dels klåda, hudirritation, avflagning av hyn och torr hy.
 
Jubelidioter och pantarslen är de allihopa. Överläkare i min rumpestump. Aldrig i mitt liv att jag smäller på det där i mitt ansikte. Är det något jag INTE har så är det AKNE.
 
Man får passa sig.

Kommentarer
Postat av: Millah

Hej :) Har tävlingar i bloggen, var jätte gärna med!

Överraskningspaket: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-overraskningspaket.html

Valfri vara från paradiset1: http://millahoman.blogg.se/2012/december/vinn-valfri-vara.html

Mössa: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-mossa.html

Pinopaket: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-pinopaket.html

ha det bra! kram // Millah

2013-01-16 @ 18:17:59
URL: http://millahoman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0