Dublin, Ireland

Hoho, kom hem från Irland för ett par dar sen!  Jag har varit i Dublin några dar med två av mina underbara vänner. Vi åkte dit på en spontanresa, mest för att få lite tid till att andas. Jag har nu funnit en stor kärlek till detta land, denna undebara stad. Gamla slita gator med sönderfallande husfasader, färgglada dörrar och kullerstansgator.
 
DESSUTOM FICK VI SE SOOOOOOOLEN! Sol, BLÅ HIMMEL och ca 7 +grader!
 
Folket är underbart! Trevliga som attan, hjälpsamma och otroligt charmiga i sina röda skägg och gröna kläder. Haha nä, skämt o sido, men många var faktiskt gingers, så som man kunnat tänka sig. Engelskan med den Irländsk dialekt att dö för. Det "riktiga" Irländska språket, Gaedhilg, (något som inte alla ens behärskar att riktigt prata)  var där emot något av det sjukaste jag hört.
 
Må säga att jag hade några riktigt riktigt underbara dagar med mina vänner, sköna irländare, god öl, skön musik och mysigt pubhäng.
Andas var det. Så skönt att bara koppla bort verkligheten här hemma ett tag, även om resan gärna hade fått vara längre. Detta var absolut inte sista gången jag var där!
 
Vi hann bli vänner med några väldigt trevliga musiker. Hoppas att vi ses igen nästa gång! :)
 
Jag inser nu att jag varit en riktigt urusel fotograf... Här kommer i alla fall lite bilder från min telefon. Så får jag sno några fler sen, av min vän TH som hade ansvar för kameran denna resa. Ahhhh... ingen bilder på människor har jag :/
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gabbi

THAT BEER, IS TO DYE FOR!!!!!!!

2013-02-23 @ 16:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0