Saker värda att dö för

Vaknade upp med en fet förkylning i halsen i morse, tur att jag var ledig i dag. Jag gjorde mig en god frukost och en varm kopp te och satte mig och mös i soffan innan det var dags för hela resten av familjen att vakna.
Nu har jag sutti och ritat.. ja vad kan det vara.. ca 4 timmar? Fastnade i alla fall för en bild med en häst och en indiantjej och bestämde mig för att göra något av det. Har dock inte ens kommit halvvägs än ;) Minns inte när jag ritade ett djur sist.

Jag sitter nu i alla fall här vid mitt skrivbord och lyssnar på sommarmusik, drömmer mig bort lite. Tänker på både fantastiska jobbiga minnen, en del stunder värda att dö för.
Barfotanätter, festivalnätter, musik, dansa, andas, sena kvällar på taken, grönt, gräs, för mycket av allt, underbart, stan, söder, Göteborg, havet, långa roadtrips, nattbio, jordgubbar, trasiga kläder, skit och gummistövlar. London, vänner, kortbyxor och konstig mat. Slitna skor, nätter på stranden, nakenbad och blöta kläder. Glada mönniskor, kaos och tältnätter.
 
Listan kan görs lång.. Det gör nästan lite ont i hjärtat av att tänka tillbaka på allt som varit. Jag vet att man borde göra något bra av varje årstid och dag, men det är svårt, ooooh så svårt! Kylan är så stark och jag är väl svag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0