Oh Lord..

Lördagen slutade i alla fall gott! Jag Ida och Elida åkte in till gamla stan, käkade en sen middag  och satt kvar och pratade i närmare 4 timmar tror jag. Sen åkte vi hem och mös, drog dåliga skämt och skrattade halvt ihjäl oss i Idas stuga.
 
I måndags natt vaknade jag dock av skyhög feber.. Har legat TOTALT deckad i nån maginfluensa hela veckan. Minns inte när jag mådde så dåligt sist. Har haft febervärk i precis varenda led och muskel jag någonsin kunat tänka mig. Att knappt kunna öppna ögonen män ändå inte kunna ligga still. Ohållbart.
Haha, vaknade i går natt av vätskebrist och yrade tydligen om konstiga paket under granen och äckliga hamburgare..
 
Nu mår jag i alla fall såååå mycket bättre och har käkat riktig frukost i köket för första gången på 4 dagar. Sitter i soffan och dricker te och kollar morgonsoffan.
Hade väl tänkt röja upp lite i mitt rum i dag som för övrigt ser ut som ett kaosartat bombnedslag.. Får se vad jag tar mig för. Man blir ju litet psykiskt störd av att ligga still såhär mycket!
 
Har missat HELA mit sista och sjukt välbehövliga höstlov, allt roligt, halloween, jobb och höstmys. Försöker verkligen att inte bli bitter.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0