Fotoautomater, modevisning och mysfika

I gårkväll blev det finmiddag bestående av hemmagjorda hamburgare och glass hemma hos Ida med trevligt sällskap. En batman på det
 
I morse blev det ett bryskt uppvaknande med en snabbdusch och frukost på tåget. Jag trottsde min megaförkylning och följde med en vän till modemässn i kista.  Nici (nicki) heter hon förresten. Får väl säga att det inte var jättelivat men en Ida Sjöstedt-visning sitter väl aldrig fel?! :) Och eftersom att jag är så himla bra på ONÖDIGA utgifter köpte jag mig inte ett par svinsnygga nya skor (vilket jag inte hade haft något emot att kunna göra) utan tappade så klart bort min kära halsduk och fick gå och köpa mig en ny.
När jag kom hem slog jag mig i alla fall ner i soffan tillsammans med min nya mysiga halsduk och min far och tittade på det sista F1-loppet för säsången. För alla ni som också tittade på detta oliiiiiidligt spännande lopp behöver jag väl inte tala om att det var en värdig vinnare som kammade hem värdsmästerskapet, även om vi (så klart) håller på ferrari.
Kvällen har jag spenderat med goa vänner hemma hos Nici och jag får säga att denna damatiska veckan fick sig ett värdigt och gott slut. Tummen upp på den.
 
Nu ska jag trycka i mig det sista av den underbara makrillsmackan innan jag kastar mig i säng och sover så länge jag bara kan.
 
(varsågoda instagrambilder med hög kvalitéééé)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0